• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2024

12:56

Milivoje Andrić iz Loznice očitao lekciju Đilasu: DOS je doveo Rio Tinto, a Vi ste bili deo DOS!

printscreen

Politika

Milivoje Andrić iz Loznice očitao lekciju Đilasu: DOS je doveo Rio Tinto, a Vi ste bili deo DOS!

Podeli vest

Milivoje Andrić iz sela Brnjca kod Nedeljica, jedan od učesnika razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Loznici, oglasio se i kategorički demantovao lidera tajkunske opozicije Dragana Đilasa da se sa Vučićem dogovorio oko pitanja koja će postaviti.

Andrićev odgovor naslovljen sa Radi istine objavljen je na Fejsbuku, a Informer ga prenosi u celosti.


RADI ISTINE!!!!!

Odgovor Đilasu na njegove izjave u dnevnoj štampi.
Molim sve pratioce da pročitaju, dug je tekst, ali je za razmisljanje.

Pročitao sam izjavu g. Đilasa kako sam se dogovorio sa g. Vučićem a da kažem ono što sam rekao u Ljuboviji za Kokanovića i njegov odlazak kod Đilasa. Može da laže ko hoće i šta hoće, ali sve ono što sam rekao je samo ISTINA, i g. Đilas imam još mnogo toga da kažem. Niti se poznajem sa Vama niti sa predsednikom. Sa Vama i g. Dušanom Petrovićem sam sedeo u Domu Kulture Vuk Karađžić u Loznici, davno je to bilo, a na proslavi DS-a. Sa predsednikom nikada. Tada ste mi rekli da kontaktiram sa dr. S.K, a koji je bio Vaše krilo u DSu, jer je već tada počela podela DSa na razna krila.To što mi je Kokanović rekao da su bili kod Vas posle mitinga, da ali nisam rekao da su bili taj dan, a nije mi Kokanović ni rekao koji dan. Nemojte izmišljati nešto što je providno. I ne razumem zašto ste nervozni i da nekoga nazivate lažovom, ali ko zna kako će te sve da me nazivate, ali nije bitno, ja nikada nisam nikoga tužio, pa neću ni Vas.

Nisam pročitao niti čuo da je Kokanović demantovao moju izjavu, zar ste njegov advokat? Za vreme vašeg režima pretrpeo sam neviđenu torturu i progon mene i moje porodice, a što je tada Pink objavio, i ako je bio pod kontrolom DOSa. Bilo, ne vratilo se.

Kakav dogovor mogu da pravim sa predsednikom, a gradonačelnik Vidoje Petrović i njegov pomoćnik Darko Karapandžić su me tužili, a obadvojica su iz SNSa, doduše Vidoje je političar DOSa, pa je promenio dres, a i loznički SNS, to jest bivši DOSovci su nastavili progon i traje od 2004 godine, pa i danas. Ne daj bože da Vi dođete na vlast, bolje bi bilo da se pobijemo.

Što se tiče izjave o Kokanoviću,koga ne mrzim,spreman sam i prihvatam sve vrste provere zajedno sa njim,bilo to poligrafsko ispitivanje,ili kako kaže Kokanović na oltaru u crkvi,svejedno je.

Ja volim svoju državu, ne radim, niti sam ikada radio protiv nje. Žalosno je pozivati narod na proteste, a da ne znaju zašto, i kako reče Kokanović, ne treba narod sve da zna?

Koliko poštujete narod pokazuju vaše izjave. Star sam i bolestan,ali nisam nikada doživeo da neko priziva nemire i da ide brat na brata. Sve ovo mi liči na ponašanje Zelenskog. Ostavite se mene, to je moj dobronamerni predlog, inače ću za Vaše saradnike izneti dokaze koje imam, a vaš kum Marko Blagojević me dobro zna, i zna da ne lažem.

DOS je doveo Rio Tinto, a i Vi ste bili član DOSa, i to ne može niko da pobije.

U prilogu dole je moja izjava Večernjim Novostima 09.02.2005, godine a kada su počeli da buše dolinu Jadra.Tada ste svi ćutali i videli budućnost u litijumu, i niko me nije podržao da se zaustavi bušenje, a ni Vidoje koji je takođe bio član G17+,a znate da su bili članica DOSa. U prilogu su i tužbe protiv mene od Vidoja i Darka, koji su iz DOSa prešli u SNS.

Nije mi jasno kako može tako vrsan političar, koji za sebe kaže da ima inženjerski mozak, može da iznosi laži. To je stil DOSa. Mogu da kažem i mišljenje pok. Đinđića o Vama, jer sam kontaktirao sa njim,a broj telefona mu je bio 063 .55 .55, ako ste imali taj broj?

Ostavite se mene, ja nisam političar, a ne možete mi ukinuti pravo da kažem istinu, i ne prizivajte nemire, jer ja imam dva vojnika, ne bih da ratuju zarad nečijeg interesa, a nadam se da tako misle svi roditelji koji imaju decu. Nadam se da u Srbiji nikada neće vladati neki novi Zelenski.

Toliko od mene g. Đilas!!!


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)
Live TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da će zbog kašnjenja zapadnih saveznjika u isporuci vojne pomoći, Ukrajina početi da proizvodi sopstveno oružje pod zemljom. Ovu informaciju komentarisao je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev tokom gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

10.09.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija