• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo onlajn

11.09.2024

19:41

Advokat Vlajić: Ovo je mala pobeda pravde, jer je određena mera kućnog pritvora! Mi verujemo da nije trebalo da dođe do toga

Kosovo onlajn

Politika

Advokat Vlajić: Ovo je mala pobeda pravde, jer je određena mera kućnog pritvora! Mi verujemo da nije trebalo da dođe do toga

Podeli vest

Osnovni sud u Severnoj Mitrovici izrekao je meru kućnog pritvora u trajanju od 30 dana četvorici srpskih mladića uhapšenih noći između utorka i srede u tom gradu, potvrdio je advokat Nebojša Vlajić.

Vlajić je rekao da je ovo mala pobeda pravde, budući da je tužilac tražio da im se odredi mera pritvora.

"Ovo je mala pobeda pravde. Mala, zato što je određena mera kućnog pritvora. Mi verujemo da nije trebalo da dođe ni do toga. Zato to zovemo malom pobedom, jer je tužilac tražio da im bude određen pritvor", rekao je Vlajić.

Sudija je odluku doneo nakon višesatnog saslušanja trojice od četvorice mladića, koje je počelo oko 14 sati.

Mladići se terete za napad na službeno lice, a uhapšeni su kada su se vraćali sa slavlja.

Ranije danas veliki broj građana okupio se ispred policijske stanice u Severnoj Mitrovici u znak protesta zbog ovog hapšenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35