• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2024

21:38

Šolakov "Danas" kuka - šta ćemo sa strujom? A godinama vode kampanju protiv TE, rudnika uglja i rudara! (FOTO)

Shutterstock

Politika

Šolakov "Danas" kuka - šta ćemo sa strujom? A godinama vode kampanju protiv TE, rudnika uglja i rudara! (FOTO)

Podeli vest

"Šta ćemo da radimo ako bude oštra zima", kuka sutrašnja naslovnica Šolakovog "Danasa".

Kao da se ne sećaju događaja kada je, u junu ove godine, čitav region ostao bez struje - osim Srbije.

Taj primer je pokazao da je snabdevanje strujom u Srbiji sigurno i u kritičnim periodima.

Međutim, "Danasu" ne valja ni kada ima struje, a to najbolje pokazuje dugogodišnja kampanja koju su vodili i nastavljaju da vode protiv termoelektrana, rudara i rudnika uglja.

Pogledajte neke od ovih naslova:

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Balkanski ugalj ubija stanovništvo i guši Evropu", "Jeftina struja vlastima važnija od ekologije", "Otkucavaju ekološke bombe u Srbiji".

Sve naslovi koji šire paniku, upereni, naravno, protiv države, a sada, kada meteorolozi najavljuju jaku zimu, pitanje je "Šta ćemo da radimo?".

Struje u Srbiji ima i biće je zahvaljujući politici vlasti koja brine o svojim građanima. A ako i ova zima bude neuobičajeno oštra, Šolakov "Danas" ne bere brigu - svi znamo koga će da okrivi i za to.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35