• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.09.2024

10:24

Vučević pružio podršku Vučiću u borbi za očuvanje nacionalnih interesa: Teror mora stati

printscreen

Politika

Vučević pružio podršku Vučiću u borbi za očuvanje nacionalnih interesa: Teror mora stati

Podeli vest

Premijer Miloš Vučević izjavio je danas da je Srbija čvrsto opredeljena za mir i ekonomski napredak i pružio bezrezervnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za očuvanje nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji.

- Naš predsednik, koji nikada nije izbegavao da narodu kaže istinu, čak ni onda kada je ta istina znala da zaboli, i sada je svom narodu iskreno rekao koji su potezi i mere povodom situacije na Kosovu i Metohiji, kako se dalje boriti za naše svetinje na Kosovu i Metohiji, naše ljude, našu zemlju, naše manastire - naveo je Vučević na instagramu.

Dok je Srbija prethodnih 12 godina radila, jačala i napredovala, neko je sve to vreme pokušavao da otrgne našu teritoriju, našu prošlost i našu čast, naveo je i on i dodao da se znaju i imena tih besčasnika, i njihovih finansijera, i njihovih ovdašnjih slugu, ali da oni su manje bitni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic)

- Bitni su nam naši ljudi. Bitno nam je da im omogućimo da opstanu i ostanu na svome. I zato je predsednik Vučić najavio kojim putem idemo dalje do onoga za šta se sve vreme borimo, a to su istina, pravda i poštovanje međunarodnog prava - poručio je on.

Srbija je, kako je dodao, čvrsto opredeljena za mir i ekonomski napredak, ali ne sme više da dozvoli da Srbi plaćaju cenu Kurtijevog terora, i to pred očima cele međunarodne zajednice. 

- Teror mora stati. Da se borimo za interese Srba, nikada nećemo prestati! Bezrezervna podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću, koji nas vodi u toj borbi za očuvanje naših nacionalnih interesa! - zaključio je Vučević.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je sinoć tokom obraćanja javnosti u Palati Srbija, zahteve i poteze Srbije u vezi sa situacijom na KiM, podeljene u pet oblasti i istakao da će u tom cilju biti pokrenuta globalna diplomatska kampanja i da će razgovarati do kraja novembra sa 60 svetskih lidera kojima će predstaviti sedam nužnih tačaka za napredak u dijalogu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45