• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2024

15:01

(VIDEO) Opozicija bi da sruši sve što je Vučić napravio u Srbiji! Zelenović poručio da "mora sve da stane", pa zapretio predsedniku: Neće se izvući!

printscreen

Politika

(VIDEO) Opozicija bi da sruši sve što je Vučić napravio u Srbiji! Zelenović poručio da "mora sve da stane", pa zapretio predsedniku: Neće se izvući!

Podeli vest

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", na televiziji Nova, koja pripada tajkunu Draganu Šolaku, izrekao je strašne pretnje upućene Srbiji, samim tim i njenim građanima, ali i direktno predsedniku Aleksandru Vučiću!

Naime, Zelenović je rekao da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori!

Očigledno da Zelenović i njegovi kompanjoni žele da stanu fabrike, da stanu plate i penzije, da stane rast privrede, a da se poruši sve ono što je do sada postignuto u šta spadaju bolnice, škole, vrtići, putevi...

Pozivom da "sve stane" opozicionar je priznao da je litijum samo paravan iza kog se kriju, a da im je zapravo cilj rušenje predsednika Vučića i dolazak na vlast mimo volje građana, a putem ulice.

Tu se nije zaustavio već je otvoreno zapretio srpskom predsedniku, te doslovce rekao:

- Ako napravimo dobar plan, tu Vučić ne može da se izvuče!

Uzimajući u obzir planove i najave opozicije, jasno je da ne mare za privredu, ekonomiju i narod koji opozicija tretira kao kolateralnu štetu.

Kako se iz priloženog vidi, cilj opozicije i lažnih ekologa jeste da unište sve što je Vučić napravio, da sve stane, a samim tim i da nastane opšti haos!

Zelenović se ovom prilikom pohvalio i time da bi odmah uveo sankcije Rusiji, a slučajno je otkrio i da propala koalicija "Srbija protiv nasilja" nije imala politiku i da je takva i izašla na izbore.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija