• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2024

18:49

Sad je sve jasno! Opozicija priznala: Protesti protiv litijuma su politički, a cilj je ponavljanje Petog oktobra!

epa/ataimages

Politika

Sad je sve jasno! Opozicija priznala: Protesti protiv litijuma su politički, a cilj je ponavljanje Petog oktobra!

Podeli vest

Dragana Rakić, zamenica predsednika DS i narodna poslanica izjavila je danas na televiziji N1 da su protesti protiv litijuma politički, a da je glavni cilj ponavljanje scenarija Petog oktobra.

- Ovaj režim se može srušiti samo ukoliko napravimo jedan široki fromt. Po mom mišljenju efikasan je jedan generalni štrajk - rekla je Rakić.

Voditeljka Danica Vučinić je podsetila zamenicu predsednika DS da su ljudi iz Gornjih Nedeljica tokom leta decidirano rekli da neće ništa da imaju sa političarima, a pogotovo ne da ulaze u političke koalicije, i upitala je da li se nešto u međuvremenu promenilo.

- Ja to osećam, ja sam pažljivo slušala njihove govore od pre dva dana ispred Skupštine. To su bili odlični politički govori. Može da se desi sinergija i formiranje zajedničkog fronta. Peti oktobar se nije desio samo petog oktobra, to je bio proces, 10 godina je to trajalo. Mi se samo sećamo Petog oktobra i sve se završilo samo tog dana. Ne, to je trajalo i trajalo - Kazala je Rakić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Iran svestan da može sve izgubiti u direktnom ratu sa Izraelom i SAD, ali je odlučio da rizikuje! Naprosto, prisiljen je na akciju!
Prognoze nisu dobre!

Iran svestan da može sve izgubiti u direktnom ratu sa Izraelom i SAD, ali je odlučio da rizikuje! Naprosto, prisiljen je na akciju!

Sa iranskim ispaljivanjem oko 180 balističkih projektila na Izrael preko noći, Posle iranskog raketiranja Izraela kada je na jevrejsku državu lansirano više stotina projktila Bliski istok je ponovo na ivici pogubnog regionalnog rata. Tim prfe jer je izraelski premijer Benjamin Netanjahu odmah je obećao da će uzvratiti za napad. On je to nazvao "velikom greškom" koju će Iran "platiti".

02.10.2024

19:40

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija