• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2024

14:12

Skandal! Hrvat, zagovornik teze da su Srbi genocidni narod, preuzeo koordinaciju lažnih ekologa iz Srbije koji ruše ekonomski napredak i razvoj Srbije!

Printskrin video

Politika

Skandal! Hrvat, zagovornik teze da su Srbi genocidni narod, preuzeo koordinaciju lažnih ekologa iz Srbije koji ruše ekonomski napredak i razvoj Srbije!

Podeli vest

Portparol hrvatske koalicije "Možemo" i nosilac te liste za Evropski parlament Gordan Bosanac, jedan od zagovarnika teze da se u Srebrenici dogodio "genocid" i da su Srbi genocidan narod, pridružio se lažnim ekolozima u Srbiji koji imaju za cilj da sruše ekonomski napredak Srbije.

Naime, danas je održana konferencija za medije u režiji opozicije koju su predvodili tzv. ekolozi Radomir Lazović i Biljana Đorđević, a povod je "podrška koju je Evropska zelena partija (EGP) pružila građanima Srbije u borbi protiv odluke vlasti da dozvoli rudarenje Rio Tinta u dolini Jadra."

Jedan od glavnih govornika na ovoj konferenciji jeste Hrvat Gordan Bosanac koji se zalaže za najgore moguće antisrpske stavove, među kojima je i onaj da su Srbi genocidan narod!

Foto: printscreen

 

- Genocid u Srebrenici je civilizacijska tragedija i sramota koja nam se desila u Evropi - nažalost i nakon iskustva Drugog svetskog rata. Taj genocid je doista detaljno dokumentovan, utvrđene su činjenice, postoje jasne sudske presude koja su ga potvrdile. Meni je neshvatljivo da ga deo političara i dalje negira i koristi za zaoštravanje retorike - reči su Bosanca, koji sada zdušno podržava lažne ekologe i opoziciju, a koji i lično podržavaju ovaj stav.

Sada su svi zajedno udružili snage kako bi stali na put ekonomskom napretku i razvoju Srbije i time se javno hvale!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Filharmonijski koncert uz dela Prokofjeva i Šostakoviča
Kultura

Filharmonijski koncert uz dela Prokofjeva i Šostakoviča

Beogradska filharmonija nastupa prvi put pod dirigentskom palicom Haime Martina i predstavlja mladog violinistu Johana Dalenea, u petak 4. oktobra (Kolarac, 20č). Koncert nosi naziv “Živeti sa neprijateljem”, a orkestar izvodi dela Prokofjeva i Šostakoviča.

03.10.2024

14:31

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija