• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2024

21:30

U njegovo vreme smo dobili korak nazad! Vučić o sramnim lažima bivšeg guvernera NBS

TV Pink printscreen

Politika

U njegovo vreme smo dobili korak nazad! Vučić o sramnim lažima bivšeg guvernera NBS

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je u emisiji Hit Tvit komentarisao izjavu Dejana Šoškića.

Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu i bivši guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić danas je izjavio da "Investicioni rejting jeste korak napred, ali nije prekretnica", a njegove reči brže-bolje preneli su Šolakovi mediji. 

Predsednik Vučić komentarisao je u emisiji HitTvit naslove tekstova opozicionih medija i navode Dejana Šoškića. 

- U njegovo vreme smo dobili korak nazad i zbog njegove vlasti u Narodnoj banci smo dobili korak nazad. Sada prvi put u istoriji imate stabilan kurs dinara. Oni bi razorili privatni sektor, ponovo bismo imali 500.000 nezaposlenih. Nemam problem sa svim njihovim rečima, osim što je bezobzirno. Nemojte da vas podsetim da je Šutanovac rekao da će da glasa za SNS kada plata pređe 500 evra, sada očekujemo 1.000 evra prosečne plate. Uzdali smo se u rad - istakao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija