• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.10.2024

16:14

Predsednik Vučić iz Hamburga: Opozicija zna sebe, misle da su drugi isti kao oni!

printscreen

Politika

Predsednik Vučić iz Hamburga: Opozicija zna sebe, misle da su drugi isti kao oni!

Podeli vest

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, se javnosti obratio iz Hamburga, nakon sednice sa nemačkim kancelorom Olafom Šolcom.

Tom prilikom je govorio o sednici Skupštine o litijumu i istakao kako u Nemačku nije otišao da bi izbegao zasedanje, te da su poslanici SNS morali da obezbede kvorum.

- Tražio sam da se ponašaju dostojanstveno, da daju kvorum neodgovornim ljudima, da svi vide koliko laži iznose. A što se tiče ko se oseća kao državnik, pa ja mislim da to jesam. I da tako misle svi građani Srbije - rekao je Vučić.

Kako je predsednik Srbije naveo, danas je razgovarao sa 12 svetskih lidera!

- Ja sam samo danas razgovarao sa 12 svetskih lidera. Oni to nisu mogli da urade ni za dve godine. Nisam ja zakazao ovaj samit, to je pre nekoliko meseci određeno - rekao je predsednik.

Vučić se osvrnuo i na izjavu Miroslava Aleksića, koji je rekao da je "režim u strahu zbog predloga zakona o litijumu".

Povodom izrečenog, kako kaže, on je u velikom strahu kada vidi nepismene i neobrazovane ljude koji žele da se bave politikom.

- Svako se kreće u granicama sopstvene pokvarenosti, oni znaju sebe, a misle da su drugi isti kao i oni - kaže on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija