• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2024

14:02

Majka predsednika Vučića trpi uvrede i poniženja od strane besčasnika! Mesarović poručuje: Oni su “vrhovni bolesnici”!

printscreen youube

Politika

Majka predsednika Vučića trpi uvrede i poniženja od strane besčasnika! Mesarović poručuje: Oni su “vrhovni bolesnici”!

Podeli vest

Majke su svetinja, i umesto da im se ukazuje najveće poštovanje, jer su stub porodice i društva, jedna majka trpi uvrede i poniženja od strane besčasnika, poručuje ministarka privrede Adrijana Mesarović.

Majke su svetinja, i umesto da im se ukazuje najveće poštovanje, jer su stub porodice i društva, jedna majka trpi uvrede i poniženja od strane besčasnika. To je najveća sramota! Zašto im je kriva majka našeg predsednika? Zato što njemu ne mogu ništa?! Neće mu ni moći jer je postavio temelje jedne nove, uspešne i poštovane Srbije, zemlje u kojoj građani cene porodicu i tradiciju.

Neće zaustaviti Aleksandra Vučića, šta god u svojim bolesnim glavama smišljali da mu urade nažao. Nećemo to dozvoliti, kao što nećemo dozvoliti da se ime Angeline Vučić, divne žene i majke provlači po nekim opskurnim emisijama srbomrzilačkih medija. Oni su “vrhovni bolesnici”!

Puna podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću - poručuje Mesarović.

Podsećamo, bolesna mržnja prema predsedniku Vučiću i njegovoj porodici dolazi od ideologa opozicije i vlasnika "Tabloida" Milovana Brkića zajedno sa voditeljem opskurnog kanala Slavija info Ljubomirom Stefanovićem, koji su izgovorili najveće gadosti, pominjujući predsednika Srbije i njegovu majku Angelinu. Više o ovoj vesti čitajte OVDE.

Foto: printscreen

Milovan Brkić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Kakva utakmica u Pazaru! Kovač doneo pobedu Partizanu u infarkt završnici! (FOTO/VIDEO)
Partizan

Kakva utakmica u Pazaru! Kovač doneo pobedu Partizanu u infarkt završnici! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Partizana srušili su Novi Pazar u gostima sa 4:3 (2:2) u spektakularnoj utakmici 12. kola Superlige Srbije! Apsolutni heroj crno-belih bio je Stefan Kovač, koji je dao dva gola, a drugi je postigao u dubokoj sudijskoj nadoknadi! Bila je to utakmica puna preokreta i neverovatnih dešavanja na terenu, a bolje su se snašli izabranici Save Miloševića i slavili kraj Jošanice!

21.10.2024

17:53

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27