• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2024

17:46

“Loše vesti za Vučića”: Bosanski islamisti se raduju dolasku hrvatskog srbomrsca na evropsku funkciju

Printscreen, ATA Images

Politika

“Loše vesti za Vučića”: Bosanski islamisti se raduju dolasku hrvatskog srbomrsca na evropsku funkciju

Podeli vest

Ekstremistički portal "Slobodna Bosna" se sa radošću oglasio povodom dolasku ustaše i srbomrsca Tonina Picule na funkciju izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju.

Naime, Picula je izabran na sednici EP, i na toj funkciji će zameniti bivšeg slovačkog poslanika u EP iz redova Evropske narodne partije Vladimira Bilčika.

Islamisti, koji se kriju iza portala "Slobodna Bosna" su vest o novoj funkciji ustaše Picule objavili pod naslovom "Još loših vesti za Vučića" i navijaju da "režim u Beogradu ponovo podivlja". 

Foto: printscreen

 

Još jednom pokazuju kako je njihov jedini cilj slabljenje Srbije i uništavanje svega što je srpsko.

Foto: Tanjug

BIVŠI IZVESTILAC Vladimir Bilčik

Evropski parlament prethodno je imenovao hrvatskog evroposlanika Tonina Piculu za izvestioca te evropske institucije za Srbiju.

Povodom ove odluke reagovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekavši da nije problem to što je Picula Hrvat, već njegovi politički stavovi, dok je predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila da je naša država jasno i glasno razumela poruku.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija