• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.10.2024

12:45

(VIDEO) Opozicioni novinar i aktivista Dikić poručio na N1: Vučić je potreban Putinu, jer nije uveo sankcije Rusiji!

Printscreen

Politika

(VIDEO) Opozicioni novinar i aktivista Dikić poručio na N1: Vučić je potreban Putinu, jer nije uveo sankcije Rusiji!

Podeli vest

Opozicioni novinar i dugogodišnji član Demokratske stranke Aleksandar Dikić poručio je na opozicionoj televiziji N1 da je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu potreban predsednik Srbije Aleksandar Vučić, jer jedini nije uveo sankcije Ruskoj federaciji.

Dikić je istakao i da je Srbija jedini partner Rusiji u Evropi.

- Putinu je potreban Vučić jer koga bi drugog imao u Srbiji ovako korisnog za ruske interese koji su, za sada, eto, na tom nivou na kojem je moguće biti. Srbija nije uvela sankcije i Srbija je neka vrsta jedinog saveznika ili partnera u Evropi! - rekao je Dikić. 

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić razogovarao je telefonom u nedelju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Vučić je, gostujući na RTS, rekao i da će Srbija poslati delegaciju na samit BRIKS u Kazanju. Osim toga, predsednik Vučić najavio je i da će otputovati u Moskvu.

Foto: Printskrin

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na RTS

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija