• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2024

16:24

Vučić se obratio pred punom halom u Vršcu: Nikada neću odustati od borbe za SNS i Srbiju! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Politika

Vučić se obratio pred punom halom u Vršcu: Nikada neću odustati od borbe za SNS i Srbiju! (VIDEO)

Podeli vest

Srpska naprеdna stranka proslavila je danas 16 godina od osnivanja skupom koji je počеo u 18 časova u Vršcu u hali "Milenijum".

Vučić se obratio na proslavi: Srbiju više nikada neće voditi "uspešni političari" i biznismeni

Foto: Miloš Rafailović

Aleksandar Vučić

Vučić se obratio okupljenima na proslavi rođendana i poručio da je SNS uspela u nečemu što je bilo gotovo nemoguće, a to je smanjenje stope javnog duga.

- Srbija je počela da se budi. Nije lako dati objektivnu analizu, ali na kraju, rezultati su ti koji najbolje govore. 2012. uz mnogo muka, uspeli smo da oformimo i Vladu Srbije i polako krenemo da menjamo stvari u našoj zemlji. Da nam više zemlju ne vode "uspešni političari" i biznismeni. Više nikada to ne sme da se ponovi. Uspeli smo i u nečemu što je bilo gotovo nemoguće. Te 2014. kada smo preuzeli Vladu Srbije stopa javnog duga je bila 79%. Danas je 46%, deset godina kasnije. Samo da vidite kako brinemo o Srbiji. Morali smo da povlačimo teške poteze. Na tome sam zahvalan predsedniku Nikoliću jer je bezrezervno podržao to dok sam bio na čelu vlade. I moji roditelji su bili protiv mera koje sam ja inicirao. Baš zbog tih mera danas imaju penzije veće nego što su ikada imali. Ako nemamo pravo da sami donosimo odluke o svojoj budućnosti i zemlji, šta će nam onda predsednik i vlada? Ja sam ponosan na tu činjenicu, a to je zahvaljujući vama, da vodimo slobodarsku politiku, da se nikome ne dodvoravamo i da brinemo o svojim građanima i svojoj zemlji. Ta politika je izazivala pažnju u regionu i svetu, niko nije hteo da nam je dopusti jer je zabranjeno malim zemljama da vode svoju politiku. Čuvaćemo naše stavove i odbranićemo našu politiku. Srpska napredna stranka će morati sebe da preispituje u narednih godinu i po dana da bi se pripremila za te odsudne izbore. Ne mogu da podnesem kada vidim da i u našoj stranci postoje oni za koje je najvažnije šta će da kažu Rusi ili Amerikanci i Evropljani s druge strane. Mene zanima šta će da kaže Srbija, šta će da kaže naš narod. Ovo je doteralo cara do duvara, ja to ne mogu više da trpim. Mnogi su svoje loše lice pokazali kada su ponovo izabrani. Sad im kažem: Spremite se, biće provere odgovornosti. Sit sam i onih koji kad god se nešto naljute postanu ravnodušni. Ja ću se boriti zajedno sa vama za ovu stranku i za našu Srbiju. Neću nikada da odustanem. Hvala vam za ljubav i za podršku - kazao je Vučić.

Vučević održao govor u "Milenijumu": Svaka pobeda Srbije je pobeda SNS

Foto: Miloš Rafailović

Miloš Vučević

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević održao je govor pred punom halom "Milenijum".

- Najveći uspeh SNS je to što je promenila Srbiju, probudila je i vratila joj dostojanstvo, a nju vratila svom narodu. Taj uspeh niko nikad neće moći da joj uzme. Kad smo krenuli na taj put 2008. imali smo najveću ekonomsku i političku krizu. Gubili smo na svakom mestu, po svakom pitanju. Pred nama je možda i najveća politička bitka. Mi jesmo izvojevali mnoge pobede, ali ona ključna bitka dolazi za dve-dve i po godine. Tad ćemo sve ovo što smo radili staviti na ispit. One će proći brže nego iko od nas pretpostavlja. Sve ono što možemo, radimo već od danas. Mi nismo stranka zaslužnih prvoboraca. Ova stranka mora biti hrabrih i odgovornih boraca. Zato smo primili i primićemo mnoge ljude koji veruju u ideal slobodne Srbije. Molim vas, pre svega, za jedinstvo. Svaka pobeda Srbije je pobeda Srpske napredne stranke - rekao je Vučević.

Nikolić se obratio okupljenima

Prvi predsednik Srpske napredne strankeTomislav Nikolić se obratio okupljenima i poručio da ne smemo zaboraviti da amanet da je Kosovo Srbija.

Foto: Miloš Rafailović

Tomislav Nikolić

Vučić stigao na rođendan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na proslavu u hali "Milenijum".

Vesela atmosfera u hali "Milenijum"

Hala je prepuna do te mere da ni igla ne može pasti, a muzika sa razglasa podiže atmosferu među okupljenima.

Ispred hale veliki broj ljudi

Ogroman broj ljudi ostao je ispred hale u Vršcu, a koji su došli na proslavu rođendana Srpske napredne stranke.

Foto: Foto: Informer

 

Atmosfera je svečana i vesela, a građani su lepo raspoloženi.

Hala puna

Proslava je organizovana Milenijum centru u Vršcu, a sva mesta su popunjena skoro dva sata pre početka. Vijore se srpske zastava, a i muzika se čuje.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Jokić ubacio 41 poen, pa promašio trojku za produžetak! Denver pao posle velike drame! (FOTO/VIDEO)
NBA

Jokić ubacio 41 poen, pa promašio trojku za produžetak! Denver pao posle velike drame! (FOTO/VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su u noći između subote i nedelje drugi poraz u isto toliko utakmica na startu nove sezone NBA lige, pošto su u dramatičnoj završnici poraženi od Los Anđeles Klipersa sa 109:104 na svom terenu! Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je najbolji na terenu pošto je zabeležio 41 poen, devet skokova i četiri asistencije, ali je u finišu promašio trojku za produžetak, pa su Klipersi poenima sa slobodnih bacanja došli do trijumfa.

27.10.2024

02:20

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija