• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2024

18:50

Vučić će da prokrči put, a vi budite dostojni da idete za njim! Tomislav Nikolić poručio u Vršcu: Nikada ne zaboravite amanet predaka, Kosovo je Srbija

Miloš Rafailović

Politika

Vučić će da prokrči put, a vi budite dostojni da idete za njim! Tomislav Nikolić poručio u Vršcu: Nikada ne zaboravite amanet predaka, Kosovo je Srbija

Podeli vest

Bivši predsednik Srbije i osnivač Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić obratio se iz Vršca na proslavi 16. godina od osnivanja SNS-a.

- Nikada niko nije vodio Srbiju tako dobro, nikada niko nije bio suočen sa ovakvim iskušenjima. U Srbiji gde sve zavisi od vas, građana, i nemoćne mržnjom opijene opozciije, postiže epohalne rezultate. Ne trebaju mi brojke koje i same govore ovašem radu, dovoljno mi je što ne moram da krijem pogled u susretu sa građanima, jer je Srbija zemlja koja sei zgrađuje i ukojom su građani zadovoljniji iz dana u dan - rekao je Nikolić.

Foto: Miloš Rafailović

Tomislav Nikolić

Prema njegovim rečima, Vučić će da prokrči put, a članovi i funkcioneri SNS treba da budu dostojni da idu za njim.

- Ko ne može da izdrži, kome je lični interes važniji od Srbije, treba da se skloni ili da bude sklonjen. I nikada ne zaboravite amanet predaka, Kosovo je Srbija - zaključio je Nikolić.

U Vršcu, u "Milenijum centru", SNS obeležava obeležava 16 godina od osnivanja. Lider SNS Miloš Vučević poručio je da je stranka "probudila Srbiju i vratila je svom narodu".

Foto: Miloš Rafailović

Miloš Vučević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da će država odbraniti svoje stavove.

Foto: Miloš Rafailović

Aleksandar Vučić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Jokić ubacio 41 poen, pa promašio trojku za produžetak! Denver pao posle velike drame! (FOTO/VIDEO)
NBA

Jokić ubacio 41 poen, pa promašio trojku za produžetak! Denver pao posle velike drame! (FOTO/VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su u noći između subote i nedelje drugi poraz u isto toliko utakmica na startu nove sezone NBA lige, pošto su u dramatičnoj završnici poraženi od Los Anđeles Klipersa sa 109:104 na svom terenu! Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je najbolji na terenu pošto je zabeležio 41 poen, devet skokova i četiri asistencije, ali je u finišu promašio trojku za produžetak, pa su Klipersi poenima sa slobodnih bacanja došli do trijumfa.

27.10.2024

02:20

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija