• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Veljović

22.10.2024

12:22

Modus operandi! Ovo je bolesna matrica napada opozicije na Vučića i njegove roditelje, sve počelo godinama unazad!

instagram/buducnostsrbijeav

Vesti

Modus operandi! Ovo je bolesna matrica napada opozicije na Vučića i njegove roditelje, sve počelo godinama unazad!

Podeli vest

Perfidna kampanja protiv članova porodice Aleksandra Vučića, koja se besmučno nastavlja već nekoliko godina, provodi se planski, i to od strane uvek iste grupe, čija je zajednička meta predsednik države, ali i svako ko samo nosi njegovo prezime!

Foto: printscreen

 

Na meti jezivih napada često se nalaze svi članovi porodice Vučić, od roditelja srpskog predsednika do maloletnog sina. 

Poslednji u nizu napada dogodio se pre nekoliko dana kada je ideolog opozicije i vlasnik "Tabloida" Milovan Brkić zajedno sa voditeljem opskurnog kanala Slavija info, Ljubomirom Stefanovićem, izgovorio najveće gadosti, pominjući predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu majku Angelinu.

Vučić je najpre nazvan "vrhovnim bolesnikom", a potom je ponovo izgovorena laž o tome ko je predsednikov otac.

Istorija laži 

Prethodno navedeno samo je nastavak kampanje Milovana Brkića i njegovih džabolebaroša, koji mesecima izgovaraju najasramnije moguće uvrede i izmišljotine o Vučićevoj majci Angelini.

Naime, sve je počelo tako što je Tabloid Milovana Brkića objavio tekst pod naslovom: "Fahri Musliu biološki je otac Aleksandra Vučića".

Oni su tada čak napravili i intervju sa Musliuom, navodeći da godinama unazad albanski novinar Fahri Musliu "trpi torturu" zbog toga što se piše da je on otac aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Po dobrom starom receptu "sto puta ponovljena laž postaje istina", opozicija je nedavno ponovo aktivirala stare laži o predsednikovoj porodici.

Naime, osim Brkića, i Slavko Nikić nedavno je brutalno uvredio Vučića i njegovu majku Angelinu na opozicionoj televiziji KTV, ponovo aktivirajući gnusnu laž i dovodeći u pitanje ko je otac predsednika Srbije!

Foto: Informer

 

Nije prvi put da se koriste najgadnije laži kako bi se napakostilo Aleksandru Vučiću, te se moramo prisetiti i nasilnih protesta, koji su ušli u istoriju beščašća jer se lešinaralo i nad majskim tragedijama, a Brkić je tada jasno i glasno psovao Angelinu Vučić, a srpskom predsedniku pretio ubistvom! 

Pre nekoliko godina, sa istim narativom govorio je i Đilasovski dripački dvojac Nenad Kulačin i Marko Vidojković, dva istaknuta tajkunska zabavljača, poprilično frustrirana, koji su pažnju pokušali da privuku tako što su u programu opsovali majku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Korisnica društvene mreže Twitter, izvesna Slađana Garašanin, tada je podržala ogavan postupak voditelja đilasovske televizije Nova S Marka Vidojkovića. 

Ona je na svom Twitter profilu napisala da podržava psovke Marka Vidojkovića upućene predsedniku Aleksandru Vučiću.

Foto: ptintscreen

 

"Podrška Marku Vidojkoviću i evo pokrećem akciju ali da svi zajedno kažemo Vučiću, je*em ti mater i oca i sve po spisku", napisala je tada uz fotografije Vučićevih roditelja, majke Angeline i oca Anđelka Vučića. 

Mete na čelo 

Đilasovski mrzitelji iz lista 'Nova' tvrdili su ranije da nikada nisu spominjali i napadali porodicu Aleksandra Vučića, a samo na njihovom portalu (urađena analiza 2022. godine) za dve godine objavljena su 174 velika negativna teksta protiv Danila i Andreja Vučića, sina i brata predsednika Srbije. 

To se naravno i nastavilo, godinama traje i pre toga i posle toga, te svako ko je promovisao potencijalno nasilje koje bi izvršio nad porodicom Vučić, dobio je medijski prostor i podršku kod tajkuna.

I samo u protekloj godini više puta su eskalirali verbalni napadi na porodicu predsednika, te je nasilje, koje promovišu upravo lažni ekolozi predvođeni Zlatkom Kokanovićem i ostale pristalice politike tajkuna Dragana Đilasa, nacrtali mete na čelo članovima porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića: njegovom ocu Anđelku, bratu Andreju i sinu Danilu!

Ni decu ne ostavljaju na miru 

Opozicionar Srđan Škoro pre par meseci demonstrirao je na televiziji KTV vrhunac mržnje prema Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Škoro je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila, poručivši da ga, zajedno sa ocem, čija je “slika i prilika”, treba zatvoriti u rudnik, gde bi se “tuširali uranijumom”.

Sve bi, po Škorovoj zamisli, snimale kamere, da “narod vidi” i poručio da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na KiM, iz čega je jasno da Škoro priželjkuje da neko ubije Danila Vučića! 

Nije izostavljen ni mali Vukan

Skandalozna kampanja usmerena na porodicu predsednika Srbije podignuta je i na viši nivo kada je na red došao najmlađi sin Aleksandra Vučića.

Posle besramnih napada na oca i majku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, opozicionari su počeli s napadima na njegovog maloletnog sina - šestogodišnjeg Vukana.

Dragan Vidaković, lider opozicionog pokreta Gerila, poručio je na Tviteru da je mali Vukan Vučić ključ obaranja režima.

Kako je napisao, informacijom o Vukanu se ruši predsednik zemlje, odnosno ako se ustanovi da li dete postoji ili ne, naročito ako se ustanovi ko je otac deteta?!

Tviteraši su poveli raspravu da Vukana Vučića niko nikad nije video i da, jednostavno, Vučić može da šeta komšijsko dete. Pošto je jedna od tviterašica (Ksenija) napisala "stvarno vas zanima Vukan, šta mi konkretno dobijamo informacijama o tom detetu", te da bi ona bukvalno oči vadila onome ko bi joj pomenuo maloletno dete, Dragan Vidaković Mrki je napisao:

"Tom informacijom se ruši Vučić. Kako šta, odmah će pasti ako se ustanovi da li dete postoji ili ne. Naročito ako se ustanovi ko je otac deteta. Vukan je ključ obaranja režima". 

Ova tviterašica mu je sugerisala da ne vidi zašto bi se iko zdravog razuma time bavio.

"Ko mu je tata i da li je njegov sin zaista njegov sin je onako baš dno kace", dodala je ona.

Ipak, napadi su se nastavili. 

"Zašto ga ističe onda u svojim patetičnim govorancijama, jadan, baš mi ga žao", napisao joj je drugi tviteraš.

I tako u nedogled...

Bolesna matrica se ponovalja godinama unazad, a cilj hejtera i onih koji su je sledili i slede je je samo jedan - da se udari Vučić u svetinju, odnosno porodicu, na taj način da ga oslabe, a potom naprave haos i izazovu pometnju kada Srbija trpi najveće pritiske, kako bi politički lešinari stekli još koji jeftin politički poen, eventualno se domogli para i fotelja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set