• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2024

22:21

Dok Kurti teroriše Srbe na Kosmetu, NATO otpadak predstavlja Albance kao žrtve! Srbomrzac koji je TRAŽIO RUŠENJE spomenika Milici Rakić ponovo kmeči i bunca!

Kosovo online, Printscreen/X

Politika

Dok Kurti teroriše Srbe na Kosmetu, NATO otpadak predstavlja Albance kao žrtve! Srbomrzac koji je TRAŽIO RUŠENJE spomenika Milici Rakić ponovo kmeči i bunca!

Podeli vest

Gunter Felinger, najveći srbomrzac na planeti i albanski i NATO lobista, koji je ranije tražio da se Beograd ponovo bombarduje, nastavlja s pokušavanjem da progura lažnu državu Kosovo u evropske institucije, a ovog puta je nadmašio sam sebe tražeći članstvo fiktivne republike u Savetu Evrope.

NATO pajac Gunter je, naime, na društvenoj mreži "Iks", inače mestu gde svakodnevno objavljuje nebuloze, pozvao Emanuela Makrona, Olafa Šolca i Đorđu Meloni da takozvanu državu Kosovo prime u Savet Evrope jer "njegovi građani zaslužuju da im ljudska prava budu zaštićena". On je to poručio bez imalo srama i stida, potpuno zaboravljajući na činjenicu da terorista Aljbin Kurti i njegovi podanici obučeni u uniforme takozvane kosovske policije svakodnevno sprovode represivne mere nad srpskim življem na Kosmetu i terorišu ih čim im se ukaže prilika. S druge strane, Albance na teritoriji južne srpske pokrajine apsolutno niko ne dira, pa se postavlja pitanje za koga to NATO lobista traži ljudska prava?

Očigledno je da Gunter, poznat po ekstremnoj mržnji prema našem narodu, Srbe ni ne smatra ljudima, budući da je tražio da NATO ponovo bombarduje Srbiju, ali i zahtevao rušenje spomenika Milici Rakić posvećenog najmlađim žrtvama NATO agresije.

 

 

Činjenica da je ovaj čovečuljak u stanju da uopšte pomisli, a kamoli izgovori, ovakve bljuvotine, možda ne bi trebalo nikog ni da začuđuje budući da mu je širenje mržnje prema Srbiji i Rusiji svakodnevna, a verovatno i jedina, aktivnost u životu.

Podsetimo, kako su mediji ranije pisali, Felinger je rođen je Austriji i njen je državljanin, ali je albanskog porekla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kurtijevo iživljavanje nad našim narodom ne prestaje: Srbinu prete zatvorom zbog studentskih protesta iako nema nikakve veze s njima!
Politika

Kurtijevo iživljavanje nad našim narodom ne prestaje: Srbinu prete zatvorom zbog studentskih protesta iako nema nikakve veze s njima!

Savetnik rektora pri Univerzitetu u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici Nemanja Biševac rekao je za Kosovo onlajn da ga je takozvana kosovska policija pozvala na razgovor nakon današnjeg studentskog protesta, označivši ga kao organizatora. Međutim, Biševac ističe da on nije učestvovao ni u protestu, ni u njegovoj organizaciji.

23.10.2024

17:27

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija