• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2024

19:31

Je l' to opet sastančiš u Kosovskoj? Ružić zanemeo na pitanja Informera

Miloš Rafailović

Politika

Je l' to opet sastančiš u Kosovskoj? Ružić zanemeo na pitanja Informera

Podeli vest

Nakon što je potpredsednik SPS Branko Ružić gostovao na N1 i tom prilikom branio žutog tajkuna Dragana Đilasa, ali i kazao da Srpska napredna stranka ne bi postojala bez Socijalističke partije Srbije, digla se velika bura na političkoj sceni, a on se bukvalno sakrio u mišju rupu!

Informer je ekskluzivno objavio da je se Ružić sastao sa stranim diplomatom, koji je prema našim informacijama niže rangiran, ali veoma ozbiljan operativac i dolazi iz "moćne ambasade". Takođe, saznali smo da je sa istim operativcem, imao sastanak i Borko Stefanović potpredsednik Đilasove SSP.

Nakon ovih saznanja koje je izneo glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević, Ružić je bukvalno zanemeo i ne želi da odgovori ni na jedno pitanje, a tokom emisije Kolegijum, javno mu je upućeno najmanje deset.

- Dakle, da li ste se, Branko Ružiću, sreli nedavno sa diolomatom američke ambasade? Da li ste se sreli sa tim diplomatom u kafiću Parlament? Kosovska ulica, iza Skupštine Srbije. Šta ste s njim razgovarali? Temeljno ste pili kafu. Je l to bilo više dana ili jednog dana? Vi ste potpredsednik GO SPS, što ste se tajno sastajali sa američkim diplomatom? Da li ste znali da je taj isti diplomata istih dana kada se sretao sa vama, sretao se i sa Borkom Stefanovićem? Jeste li se i vi sreli sa Stefanovićem, pozdravili i kako? Šta je to tačno taj diplomata razgovarao sa Vama? Šta vi tražite na tajnim sastancima sa američkim diplomatom? Ima li taj razgovor veze sa onim što ste juče pričali na N1, da li vam je i šta obećano? Samo nemojte, gospodine Ružiću, da kažete da su to javni sastanci. Tome služe mediji. Da otkrivaju ovakve stvari. Da li Dačić zna za Vaš sastanak? Jeste li obavestili Glavni odbor? - pitao je Vučićević javno Ružića.

Pošto Ružić ne odgovara na pitanja koja smo mu javno  postavili, pozvali smo potpredsednika SPS, ali on se, narodski rečeno "pravio Toša". Kazao je da ne može trenutno da razgovara, da ima sastanke, a takođe se čudio zašto ga uopšte zovemo.

- Zašto me zovete tri puta odjednom, imam sastanke ceo dan, verovatno do pet sati. Ne mogu sad da razgovaram na sastanku sam - odgovorio je Ružić. 

Pitali smo ga kad može da se javi, na šta je kratko odgovorio da ne zna, a na pitanje da li možemo da mu pošaljemo pitanja na koja će odgovoriti, odgovorio je potvrdno.

Međutim, do zaključenja teksta Ružić nije odgovorio na poruke, a na pozive se više i ne javlja.

Postavlja se očigledno pitanje, a to je - da li mu se to odužio sastanak sa stranim operativcem u Kosovskoj ulici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija