• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

05.08.2019

06:58

VRAĆA SE LETO! Danas toplije i sunčano, temperatura do 29 stepeni! OD SREDE OPET PAKAO!

Vesti

VRAĆA SE LETO! Danas toplije i sunčano, temperatura do 29 stepeni! OD SREDE OPET PAKAO!

Podeli vest

U Srbiji će danas ujutro po kotlinama biti kratkotrajna magla, a u toku dana pretežno sunčano i malo toplije

Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar, posle podne i uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 16, najviša od 27 do 29 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i malo toplije. Najniža temperatura biće oko 16, najviša oko 28 stepeni.

Prema izlgedima za narednih sedam dana, do 12. avgusta, biće pretežno sunčano i sve toplije - u sredu i četvrtak maksimalna temperatura od 33 do 37.

U četvrtak uveče i u toku noći na severozapadu Srbije, a u petak ponegde i u ostalim krajevima uz vise oblačnosti prolazna kiša ili kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Zatim do kraja sedmice pretežno sunčano, ali manje toplo sa maksimalnom temperaturom uglavnom do 30 stepeni. Od ponedeljka, 12. avgusta, ponovo osetno toplije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set