• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

02.12.2020

13:48

(VIDEO) SRBIJA DO NJU DELHIJA: Najpopularniji indijski vloger oduševljen Zlatiborom, POZVAO INDIJCE NA ZLATNU PLANINU

Vesti

(VIDEO) SRBIJA DO NJU DELHIJA: Najpopularniji indijski vloger oduševljen Zlatiborom, POZVAO INDIJCE NA ZLATNU PLANINU

Podeli vest

Dva meseca nakon boravka na Zlatiboru, indijski vloger i putopisac Varun Vadish objavio je na svom youtube kanalu video u kome svojim pratiocima predstavlja turističke potencijale i atrakcije najposećenije srpske planine.

Video snimak je za manje od 24 sata dostigao preko 200 hiljada pregleda i više od sedam stotina komentara, a broj pregleda povećava se iz sata u sat.

- Ubrzo nakon objavljivanja video snimka na popularnom youtube kanalu „Mountain Trekker“, na adresu Turističke organizacije Zlatibor počeli su da stižu e-mejlovi od agencija i pojedinaca iz Indije zainteresovanih za turističku ponudu Zlatibora. Sudeći po upitima koji stižu, komentarima na youtube-u i ostalim društvenim mrežama, Zlatibor je veoma privlačna destinacija za turiste iz Indije.

Foto: To Zlatibor

 

Najviše su zaintrigirani lepotom zlatiborskih pejzaža, ljubaznošću lokalnog stanovništva i raznolikim sadržajima – kaže Vladimir Živanović, direktor TO “Zlatibor”.. 

"Mislim da je mnogo lepše uživo nego na snimku. Umirem od želje da posetim Zlatibor", "Tako neverovatni pejzaži u videu, hvala ti na ovako divnoj reportaž", "Varun, ovi živopisni predeli su sjajni, a ljudi oko tebe tako dragi i prijatni"... samo su neki od brojnih kometara koji se mogu videti ispod reportaže sa Zlatibora u kojoj Indijac Varun svojim sunarodnicima dočarava svu lepotu "Zlatne" planine. 

- Poseban podsticaj za potencijalne goste iz Indije jeste činjenica da im za Srbiju nije potrebna viza, što u velikoj meri olakšava organizaciju putovanja kako individualnim putnicima, tako i velikim turoperatorima – dodao je Živanović.

Foto: To Zlatibor

 

Varun Vadish je turistički vloger iz Indije čiji kanal „Mountain Trekker“ na youtube-u ima preko milion i trista hiljada pratilaca.

- Varun je na Zlatiboru proveo nekoliko dana krajem septembra, a sa vodičima Turističke organizacije obišao je najlepše lokalitete planine: Stopića pećinu, Sirogojno, Gostiljski vodopad, Tornik, Ribnicu. Uživao je u vožnji Zip line-om u Ljubišu, degustirao tradicionalne specijalitete na zlatiborskoj pijaci i upoznao lokalno stanovništvo, čijim gostoprimstvom je posebno oduševljen.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set