• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toppress

09.12.2020

17:02

TOPOLA JAČA ODBRANU OD KORONE: Kovid ambulanta preseljana u novi Dom zdravlja, UVDEN POSEBAN KONTAKT TELEFON!

Vesti

TOPOLA JAČA ODBRANU OD KORONE: Kovid ambulanta preseljana u novi Dom zdravlja, UVDEN POSEBAN KONTAKT TELEFON!

Podeli vest

U trećem piku epidemije primetan je povećan broj zaraženih i u opštini Topola. Sve više građana dolazi na pregled a osoblje koje radi u kovid sistemu je pod sve većim pritiskom.

Kako bi olakšali zaposlenima a  građanima obezbedili što bolje uslove za pregled, rukovodstvo Doma zdravlja uz podršku nadležnih iz lokalne samouprave obavili su preseljenje kovid ambulante u novu zgradu Doma zdravlja koja je  nedavno završena.

„Posle obimne procedure  i papirologije koja je prethodila premeštanju, sinoć smo taj posao uspešno obavili i od jutros naši sugrađani  koji imaju simptome virusa Kovid 19, biće pregledani u novim prostorijama, toplim, bezbednim (po zonama zaštite) i kompletno opremljenim.

Foto: Toppress

Dom zdravlja u Topoli

Prostor je limitiran sa brojem pacijenata koji će čekati na pregled zbog mera zaštite, pa će za dan, dva, biti na samom ulazu prebačeni i vojni šatori, opremljeni grejnim telima kao svojevrsni ‘tunel’ iz koga se direktno ulazi u objekat. Naravno, kako se u neposrednoj blizini nalazi poveći parking postoji mogućnost čekanja na pregled i iz sopstvenih vozila.

Na taj način, obezbeđujemo da više desetina ljudi budu u topom, zaklonjeni od atmosferskih padavina dok čekaju svoj red na pregled. Po tome ovo je jedna od najboljih kovid ambulanti u Srbiji“, napisao je na svom fejsbuk profilu prvi čovek opštine Topola Igor Petrović.

On je naglasio da je od danas u funkciji i poseban kontakt telefon kovid ambulante u Topoli. Pozivom na broj 034/ 6811-798, građani mogu dobiti sve potrebne informacije u vezi trenutne epidemiološke situacije i virusa Kovid 19..


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set