• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2021

10:38

SRBIJA IMA VAKCINE ZA SVE! Kolone vozila na graničnim prelazima čekaju da uđu u Srbiju zbog BESPLATNE VAKCINACIJE! /VIDEO/

Vesti

SRBIJA IMA VAKCINE ZA SVE! Kolone vozila na graničnim prelazima čekaju da uđu u Srbiju zbog BESPLATNE VAKCINACIJE! /VIDEO/

Podeli vest

Kolone vozila čekaju na graničnim prelazima da uđu u Srbiju zbog početka besplatne vakcinacije stranih državljana u Beogradu tokom vikenda, a najveća gužva je na prelazima sa BiH

Na kamerama MUP-a vidi se kolone vozila na ulazu u Srbiju na prelazima Mali Zvornik, Sremska Rača i Trbušnica.


Kolone vozila su i na prelazu Horgoš, na ulazu u Srbiju iz Mađarske, ali i na Batrovcima i prelazu Šid prema Hrvatskoj.

Za vikend počinje vakcinacija stranih državljana koja će se odvijati u Beogradu i u Novom Sad.

Privredna komora Srbije je, u saradnji sa Vladom Srbije, obezbedila u okviru imunizacije više hiljada naših privrednika i zaposlenih u kompanijama 10.000 vakcina i za privrednike i zaposlene iz regiona.

Tako je ovog vikenda u Beogradu organizovana vakcinacija za privrednike i njihove zaposlene iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije, kao i za kosovske privrednike.

Na portalu E-uprave navedeno je da interesovanje za vakcinisanje protiv kovid-19 pored državaljana Republike Srbije mogu da iskažu i strani državljani sa i bez boravka u Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mmmm

pre 3 godine

Sramota Vakcinisu se strani drzavljani pre nasih

Saradžogla

pre 3 godine

Алооооо,Вучићу,легализовао сам кућу и добио ДЕСЕТ ПУТА ВЕЋИ ПОРЕЗ јер ти требају новци са мојих леђа!Мојим новцем шприцаш странце?Човек ме срете речима: - Добијем ли увећан порез за легализовану кућу спалићу је! ... Ја свуда јавно говорим да ће староседеоци Србије спречити да Вучић буде председник Србије други пут.Тај посао не зна да ради!ПС.Ја сам жестоко критиковао ДС јер по добијању власи кренуло се онако како није планирано!Сутрадан сам искључен и моје речи су се испуниле и ДС практично НЕ ПОСТОЈИ!Хоћете да вам предвидим Вучићеву судбину?Не,не ... Биће жив али због грешака група домаћина из Србије ће тражити смену и он ће поднети оставку! Бираће место амбасадора ... Вучићевићу да ово објавиш!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set