• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2021

12:39

SKIJALIŠTA SRBIJE OBRADOVALA NAJVERNIJE POSETIOCE! Poklon za 1000. skijaša

Vesti

SKIJALIŠTA SRBIJE OBRADOVALA NAJVERNIJE POSETIOCE! Poklon za 1000. skijaša

Podeli vest

Skijališta Srbije su danas, za Prvi maj obradovala najvernijeg skijaša, koji je kao idealnu destinaciju za skijanje i praznični odmor izbarao baš Kopaonik poklon

Mihajlo Lapčević iz Beograda je hiljaditi skijaš na Kopaniku i iz tog razloga je kao nagradu od Skijališta Srbije dobio novi komplet skija i vezova.

Mihajlo je na izlazu žičare Karaman greben rekao da je Kopaonik uvek prvi izbor za njega i da je srećan što je mogao da uživa i za Prvi maj i Vaskrs u svom omiljenom sportu.

Skijališta Srbije su na ovaj način htela da se zahvale najstrastvenijim skijašima i da na ovakav način zaokruže najuspešniju skijašku sezonu. 

Foto: Informer

Mihajlo

Ski sezona u Srbiji završena je 18. aprila, nakon 137 dana rada, a za prvomajske i uskršnje prazinke ponovo su otvorila svoja vrata za sve one kojima zime i skijanja nikada nije dosta.

Ski centri Kopaonik i Stara planina rade za skijanje do 4. maja, dok na Torniku posetioci mogu da uživaju do kraja praznovanja u panoramskoj vožnji žičarom i vožnjom bobom na šinama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set