• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

15.07.2021

16:16

SEVE IPAK PEVA U SRBIJI? Severina u Vrnjačkoj Banji (i dalje) nije otkazana

Vrnjački karneval

Vesti

SEVE IPAK PEVA U SRBIJI? Severina u Vrnjačkoj Banji (i dalje) nije otkazana

Podeli vest

Iako su pojedini mediji preneli da "hrvatska pevačica Severina pljuje Srbe, a Srbi joj iz državne kase plaćaju da peva" njen nastup na Međunarodnom Vrnjačkom karnevalu , najavljen za subotu veče, 17. jula, nije doveden u pitanje

Mediji i društvene mreže podsećaju da je "Severina pre nekoliko meseci optužila Srbe za zločine, a Ratka Mladića uporedila sa Hitlerom", što je izazvalao burna reagovanja kod mnogih građana.

Tim povodom, odgovor smo zatražili od organizatora Vrnjačkog karnevala, ali iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje nismo dobili nikakav zvaničan odgovor da li se Severinin nastup u Vrnjačkoj Banji dovodi u pitanje.

Nezvanično saznajemo da su organizatori ovim nedavnim Severinim izjavama o Srbima i Ratku Mladiću "zatečeni", pa program Vrnjačkog karnevala ostaje nepromenjen, što znači da se i Severinin nastup u Vrnjačkoj Banji, koji se, kako pojedini mediji špekulišu, "finansira sa najmanje 20 hiljada evra"(?)  ne dovodi u pitanje?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRBA ČETNIK BABIN KOLJAČ

pre 2 godine

KOLJEM USTAŠE I PO KUĆAMA!!!

Baća

pre 2 godine

Ovu pevaljku je trebalo izbaciti iz programa u Vrnjačkoj Banji, pa neka pevuši negde u Hrvatskoj, a ne da zagađuje medijski prostor u Srbiji. Nažalost, ono što drugi cene kod sebe, mi ne umemo u našoj zemlji. Tako je bilo i u slučaju Merlina, Hadžihasanovića, a evo i u slučaju dotične. Možda pozovemo u gostovanje i Tompsona? Ko ne ceni sebe, šta da očekuje od drugih?

Goga

pre 2 godine

Pa šta da radimo,pošto nemamo dovoljno srpskih pevača..Mi volimo sve što je tuđe.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set