• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2021

10:24

BIO SAM ANTIVAKSER, SUTRA UZIMAM FAJZER! Mladić otkrio šta mu je promenilo stav o korona virusu

Vesti

BIO SAM ANTIVAKSER, SUTRA UZIMAM FAJZER! Mladić otkrio šta mu je promenilo stav o korona virusu

Podeli vest

Korona virus u Srbiji več tri dana unazad beleži više od 5.000 zaraženih. Teorije zavere ovde su našle plodno tlo, pa je odziv za vakcinaciju praktično stao nakon što se imunizovalo nešto više od 50 odsto odraslog stanovništva

Međutim, da i antivakseri polako uviđaju ozbiljnost situacije svedoči i prepiska na društvenoj mreži Tviter.

Jedan od korisnika, koji je za sebe tvrdio da je antivakser objavio je poruku da će koliko sutra primiti Fajzer vakcinu.

- Do večeras sam bio antivakser, sutra definitivno fajzer, je.o ti to - napisao je ovaj korisnik.

Drugi ga je upitao:

- Iskreno me zanima šta te je navelo da promeniš mišljenje?

Usledio je odgovor koje je sve ostavio da se duboko zamisle.

- To što zadnja 3 dana idem na sahrane, danas je bila sahrana školskom drugu, niko nije bio vakcinisan, eto zato - odgovorio je.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Ide na sahrane preminulima od korone i da se tamo zarazi? Kako da ne. Sta je ovo po internetu svi znaju na desetine mladih umrlih od korone, a u stvarnosti retko ko zna.

Žigolo

pre 2 godine

To što TI neznaš nekoga mladog da je umro od korone tebi je dovoljno da sumnjaš u istinitost? Gde si skupio "znanja" da bi bio antivakser - na internetu, to ti je odgovaralo i u to veruješ ali pošto ti se ne dopada činjenica da ljudi umiru onda u to ne veruješ ... Želim ti da te strefi samo 50% onoga što sam ja preživeo i dva puta vraćan iz mrtvih zbog korone, pa da ti pamet dođe iz dupeta u glavu.

Zak

pre 2 godine

Prvo svi podaci su danas na internetu , nije srednji vek ! Ti nisi imao nikakvu koronu vec grip , ostalo je ucimio strah i nocebo efekat !

Ja

pre 2 godine

Zamena teza i izvlacenje iz konteksta. Ko kaze da sam ja antivakser? Ko kaze da ne umiru mladi? Kazem da odjednom svi znaju na desetine mladih umrlih od korone i cuj tri dana za redom ide na njihove sahrane. Sto se ti nisi vakcinisao pre nego sto te strefilo? Kako te nije sramota da meni ili nekome drugome zelis zlo? To govori koliki si necovek, nesrecan i mizeran i jos nepismem. Vi vakseri ste postali preagresivni. Imao sam koronu, dva dana 38 temleratura i to je to, jel ti krivo sto nije bilo gore?

Ja

pre 2 godine

@Zigolo zamena teza i izvlacenje iz konteksta. Ko kaze da sam ja antivakser? Ko kaze da ne umiru mladi? Kazem da odjednom svi znaju na desetine mladih umrlih od korone i cuj tri dana za redom ide na njihove sahrane. Sto se ti nisi vakcinisao pre nego sto te strefilo? Kako te nije sramota da meni ili nekome drugome zelis zlo? To govori koliki si necovek i mizeran i jos nepismen. Vi vakseri ste postali preagresivni. Ali tvoj nik govori o tebi dovoljno. Imao sam koronu, dva dana 38 temperatura i to je to, jel ti krivo sto nije bilo gore?

Zak

pre 2 godine

I ja uzimam vakcinu od sad,meni su umrli 16 drugara , nisu bili vakcinisani , a i 13 drugarica mi je umrlo .Sa lesca i novog groblja ne izbijam ! Placem danima . Uzimam casove kod etnomuzikologa oblas zapevanje i narikanje na sahranama . Necu da ne znam da naricem ko covek ! Tuga !

Ljubiša

pre 2 godine

Tebi bi bilo pametnije da ideš na časove u "Lazu".

Pera

pre 2 godine

Nece ti vakcina vratiti druga. Pitanje je da li je uopste i imao covid19 .. mom komsiji dve nedelje jurili covid koji nije imao .. coveku otkazivali bubrezi .. pitajte Direktorku KBC Batajnice . .zna ona sta NErade tamo ...

milankukic

pre 2 godine

uopšte me neinteresuju glupi komentari ali želim da kažem samo jedno svi treba da dobiju poziv za vakcinu pa ko neželi nek potpiše a kad se razboli nek snosi troškove lećenja a ne kad zagusti bože pomozi dosta sa tom propagandom

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set