• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srna/sputnik

15.12.2015

23:24

UKIDAJU RUSIJI SANKCIJE: Keri obećao Putinu, čim sprovede sporazum iz Minska?!

Vesti

UKIDAJU RUSIJI SANKCIJE: Keri obećao Putinu, čim sprovede sporazum iz Minska?!

Podeli vest

Američki državni sekretar Džon Keri izjavio je da će sankcije koje su zapadne zemlje uvele Rusiji zbog sukoba u Ukrajini biti ukinute čim se sporazumi iz Minska u potpunosti sprovedu

Nakon razgovora sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i ministrom spoljnih poslova Sergejem Lavrovim u Moskvi, Keri je rekao novinarima da bi trebalo preduzeti korake na realizaciji sporazuma iz Minsku.

Keri je dodao da sve strane u sukobu snose odgovornost za sprovođenje ovih sporazuma.

On je napomenuo da se moraju nastaviti napori koji vode ka rešavanju krize u Ukrajini, prenosi "Sputnjik".

PROČITAJTE JOŠ:  

(VIDEO) PUTIN KERIJU: Gospodine sekretaru, naspavajte se!

DAVUTOGLU PRETI PUTINU: Turska će uvesti sankcije Rusiji!

LAVROV OBRADOVAO KERIJA! Evo šta je ruski ministar poklonio američkom kolegi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

А шта се Ти онда мешаш..? Која си ти онда "страна"...? ...Можда - " Заинтересована"...?

XXL

pre 8 godina

Licemerni Amerikanci i ceo Zapad sa tim sankcijama Rusiji. Ko govori o sankcijama? Rusi ih i ne spominju. EU raspravlja hoće-neće al' bi bilo dobro po njihovom da Rusija "popusti" pa da im se ukinu - sankcije. Rus opet ćuti nit' spominje sankcije nit' "popušta" već radi po svome i još uvodi "kontra mere" turcima. Malo-malo pa u EU neko drekne "ukidaj rusima sankcije" kao 'talijan, schwaba ćuti pa tu i tamo povećava za jednu "rupu kaiš" al' da niko ne zna, a amer i dalje kupuje raketne motore i ne pali ih dok ne stignu u Ameriku i trguje sa rusima opet - al' da se ne zna. I tako EU jede poljske jabuke, schwaba tiho posluje, a amer uživa u razrađenom biznisu sa rusima dok je Putin naterao lenčuge da rade pa izbaciše Ladu XRAY u zapadnom standardu. Uglavnom svi sankcionišu Rusiju i igraju na balalajkinu muziku kako im rus svira i još im dođe amer na noge - po babušku.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija