• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik.rs

14.12.2017

10:34

SAD "PALI" KAVKAZ DA SLOMI PUTINA: Rusija provalila pakleni plan Vašingtona, AMERE UPOZORILA DA SE NE IGRAJU VATROM!

Vesti

SAD "PALI" KAVKAZ DA SLOMI PUTINA: Rusija provalila pakleni plan Vašingtona, AMERE UPOZORILA DA SE NE IGRAJU VATROM!

Podeli vest

Rusija je na ženevskoj diskusiji o kavkaskom regionu obratila pažnju na rast aktivnosti SAD i NATO u regionu, na koje ne mogu mirno da gledaju u Moskvi, saopštio je zamenik šefa ruske diplomatije Grigorij Karasin

Američke rakete bi mogle da se nađu u rukama gruzijskih mirotvoraca 

- Pojavila se informacija o novim ugovorima, između ostalog o isporuci savremenih protivtenkovskih raketnih kompleksa "džavelin" Tbilisiju u vrednosti 75 miliona dolara. Štaviše, Amerikanci će preorijentisati program obuke gruzijskih mirotvoraca na obuku regularnih jedinica - rekao je Karasin.

- To brine i Južnu Osetiju i Abhaziju i prirodno ni mi to ne možemo mirno da gledamo - nastavio je Karasin.

(UŽIVO) PUTIN ODGOVARA NA PITANJA 1.640 NOVINARA: Već imam predizborni program!

Karasin je ukazao da se od svih učesnika diskusije "zahteva želja za uspostavljanjem saradnje u regionu, a ne konfrontacija, kao što nekada pokušavaju da urade u Tbilisiju".

MOSKVA HOĆE BAZU U SRBIJI! Ruski vojni analitičar Viktor Litovkin veruje da je to JEDINI SPAS OD NATO UCENA!

(VIDEO) AMERIČKI PATRIOT SE OBRUKAO, PET PUTA PROMAŠIO PROJEKTIL ISPALJEN NA RIJAD: Samo je čudo spaslo prestonicu Saudijske Arabije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija