• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/rts.rs

13.11.2018

13:05

(HIT VIDEO) UDALA ANGELU ZA MAKRONA! Stogodišnja baka ubeđena da je Merkelova supruga predsednika Francuske!

Vesti

(HIT VIDEO) UDALA ANGELU ZA MAKRONA! Stogodišnja baka ubeđena da je Merkelova supruga predsednika Francuske!

Podeli vest

Francuski predsednik Emanuel Makron i nemačka kancelarka Angela Merkel u međusobnim susretima često odaju utisak veoma prijateljskog odnosa, što je očigledno prevarilo jednu gospođu u Kompjenju, na severu Francuske, da su dva državnika u stvari bračni par. Mada je i činjenica da gospođa ima više od 100 godina svakako imala udela

 

Obeležavanje stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata okupilo je brojne svetske lidere, ali i veliki broj građana, koji je izašao na ulice da oda počast poginulima, ali i proslavi kraj rata koji je odneo oko 40 miliona života.

Dok je stajala na kiši, čekajući početak svečanosti u Kompjenju, Polet Monije se rukovala sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, a onda okrenula i prema nemačkoj kancelarki, Angeli Merkel.

Stežući šaku Merkelove, vremešna starica pitala je: „Da li ste vi madam Makron?“

Na sekundu pomalo zbunjena, Merkelova se brzo nasmešila i na nemačkom rekla starici: „Ja sam nemačka kancelarka“, što je prevedeno Monijeovoj.

Kada je drugi put postavila isto pitanje, Merkelova se približila i starici na uho na francuskom rekla: "Je suis chancelière allemande" (ja sam nemačka kancelarka).

Svečanost je očigledno bila veoma emotivna za Polet, koja je bila jedna od hiljadu ljudi pozvanih da prisustvuje obeležavanju u koja je stajala u prvom redu.

- Gospodine Makron! Nije moguće. Mala starica poput mene se rukuje sa predsednikom republike. Ovo je fantastično. Fantastično! Nemojte da zaplačem - rekla je Polet.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 5 godina

Skup " zla " na jednom mestu .Ovo nema ni slova POMENA mrtvih i palih za slobodu slavnu.Bruka ,

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija