• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.11.2018

15:04

NOVA UKRAJINSKA PROVOKACIJA: Rusija nam blokirala 35 trgovačkih brodova! MOSKVA NEGIRA!

Vesti

NOVA UKRAJINSKA PROVOKACIJA: Rusija nam blokirala 35 trgovačkih brodova! MOSKVA NEGIRA!

Podeli vest

Ukrajinsko Ministarstvo infrastrukture saopštilo je danas da je Rusija blokirala 35 trgovačkih brodova da napuste ili uđu u Azovsko more, što je Kremlj negirao

 

Ministarstvo je navelo da je 18 brodova "zaglavljeno" u Crnom moru čekajući da prođu kroz Kerčki moreuz u Azovsko more, dok još 17 brodova ne može da isplovi iz ukrajinskih luka Marijupolj i Berđanski u Azovsko more, prneo je AP.

Prema rečima portparola Kremlja Dmitrija Peskova, ruske vlasti nisu uvele bilo kakave restrikcije i zastoj je možda povezan sa lošim vremenom.

(VIDEO) ZAPLENJENA DOKUMENTA OTKRIVAJU UKRAJINSKU PROVOKACIJU: Incident u Kerčkom moreuzu, planirana akcija TAJNOG PROBOJA U AZOVSKO MORE!

Tenzije između Rusije i Ukrajine eskalirale su nakon što je Rusija u nedelju zaplenila tri ukrajinska broda sa posadom u Kerčkom moreuzu, između Crnog i Azovskog mora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Ukrajinskoj vladi zao sta im mladez ne gine jer nisu uspeli da izazovu rat sa Rusijom. Na zapadu se smeju da su Ukraijina i Rusija zaratile, kao oni divljaci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija