• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

29.11.2018

18:55

(VIDEO) ŠOKANTNA IZJAVA VLADIMIRA ŽIRINOVSKOG: Plan napada na Rusiju "Barbarosa 2" je spreman,  a kad krenu od ukrajinske vojske i NATO PAKTA NEĆE OSTATI NIŠTA!

Vesti

(VIDEO) ŠOKANTNA IZJAVA VLADIMIRA ŽIRINOVSKOG: Plan napada na Rusiju "Barbarosa 2" je spreman, a kad krenu od ukrajinske vojske i NATO PAKTA NEĆE OSTATI NIŠTA!

Podeli vest

Lider Liberalno-demokratske partije Rusije Vladimir Žirinovski je u TV programu „Veče sa Vladimirom Solovjovim“ izjavio da je scenario koji se odigrao u Ukrajini nedavno, isti kao pre početka bombardovanja Srbije

- Početak rata planirao se i za 2016, 2017. godinu. Sada je 2018. godina i evo, počeo je. Proglašenje ratnog stanja u Ukrajini je po naredbi Anglosaksonaca, Londona i Vašingtona, ponavljaju se scenariji koji su već viđeni - rekao je Žirinovski i počeo da nabraja istorijske sukobe, od Prvog svetskog rata, do Sirije.

U tom nabrajanju, Žirinovski je pomenuo i sukob u BiH i bombardovanje Srbije.

– Nisu znali gde da počnu Treći svetski rat, hteli su u Siriji, ali smo tamo zaveli red. Glavni udar biće na teritoriji Ukrajine, a Amerikanci i Englezi neće ratovati, nećete videti njihove vojnike. Zato su Englezi i imali Bregzit, da kad padne evro, oni nisu u njihovoj zoni – rekao je lider LDPR.

On je rekao da je sve ovo vesnik Trećeg svetskog rata.

– To ne govorim ja, to kaže i profesor Robert Filn. On je pisao da postoje 5 varijanti Trećeg svetskog rata: Daleki istok, Kina ili Severna Koreja, Sirija, Kavkaz i Ukrajina. Ja sam o tome ranije pisao, moguće da su videli, pa prepisali – našalio se Žirinovski.

Lider LDPR je rekao da je „2019. godina poslednja koju ćemo dočekati u miru, a da to nije njegov scenario, već scenario Anglosaksonaca.

– Plan „Barbarosa 2 – Napad na Rusiju“, već je potpisan i ukrajinska armija je na to spremna –rekao je Žirinovski.

On je naglasio da treba uništiti sile koje ugrožavaju Rusiju.

– Treba naneti tako jak udar, da ne bude ni ukrajinske vojske, a ako treba ni NATO armije. 27 minuta rata i ništa neće ostati od te ukrajinske vojske – rekao je Žirinovski.

 

(VIDEO) ZAPLENJENA DOKUMENTA OTKRIVAJU UKRAJINSKU PROVOKACIJU: Incident u Kerčkom moreuzu, planirana akcija TAJNOG PROBOJA U AZOVSKO MORE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedro

pre 5 godina

Ovo zvuči pomalo apokaliptično, mada ima tu nešto..biće nekog belaja, a neće ni nas obići kako mi izgleda.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija