• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.01.2019

15:32 >> 15:35

TRAMP SASUO RAFAL NA FBI: Lažljivi Komi, ljigavac...LIDER SAD NIJE MOGAO DA SE OBUZDA!

Vesti

TRAMP SASUO RAFAL NA FBI: Lažljivi Komi, ljigavac...LIDER SAD NIJE MOGAO DA SE OBUZDA!

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp dasnas je "ispalio rafal" poruka na Tviteru nakon što je saznao da je Federalni istražni biro (FBI) pokrenuo istragu o njemu, u kojoj je utvrđivano da li je Tramp tajno radio u korist Rusije protiv američkih interesa

Američki list "Njujork tajms" objavio je u petak, navodeći kao izvore bivše policijske zvaničnike i druge osobe upoznate s istragom, da je u danima nakon što je Tramp u maju 2017. otpustio Džejmsa Komija sa pozicije direktora FBI, ova federalna agencija postala toliko zabrinuta ponašanjem šefa Bele kuće da je pokrenula istragu o Trampu.

Tramp je u roku od jednog sata napisao pet tvitova na ovu temu, koristeći kao i obično uvredljive epitete pisane velikim slovima.

(VIDEO) UPRAVO JE STIGLA NAJGORA VEST ZA SAD! Ruske podmornice DOBIJAJU 30 "POSEJDONA"!

- Vau, upravo sam saznao u ''Raspadajućem Njujork tajmsu'' da su bivši korumpirani lideri FBI, od kojih su skoro svi otpušteni ili naterani da napuste agenciju zbog nekih veoma loših razloga, otvorili istragu protiv mene, bez ikakvog razloga & bez ikakvog dokaza, nakon što sam otpustio Lažljivog Džejmsa Komija, jednog potpunog ljigavca! - naveo je u Tramp u prvoj u nizu poruka na ovoj društvenij mreži.

U daljim tvitovima Tramp je napisao da je "zanimljiva stvar u vezi sa Džejmsom Komijem da su svi želeli da bude otpušten, i republikanci i demokrate", uz pominjanje "Kvarne Hilari (Klinton)" i toga da je njegova odluka da otpusti Komija bio "sjajan dan za Ameriku" pošto je ovaj bio "Pokvareni Policajac".

(VIDEO) RUSKA VOJNA BAZA U AFRICI - KAO GROM IZ VEDRA NEBA?! Ameri zakasnili, PUTIN IH OPET NAMAGARČIO!

- Ja sam bio MNOGO oštriji prema Rusiji nego Obama, Buš ili Klinton. Možda oštriji od bilo kojeg drugog predsednika. U isto vreme, kao što sam često govorio, slagati se sa Rusijom je dobra stvar, a ne loša stvar. Sa punim pravom očekujem da ćemo jednog dana ponovo imati dobre odnose sa Rusijom! -  poručio je Tramp u poslednjem tvitu iz ove serije.

CIA NAREDILA ZAEVU DA UHAPSI IVANOVA: Iz Rusije stigla zastrašujuća upozorenja Makedoncima - SPREMA SE DRŽAVNI UDAR!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija