• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: sputniknews.com

28.01.2019

14:38

(VIDEO) RUSKI "SUHOJ" PRESREO AMERIČKI IZVIĐAČKI AVION IZNAD BALTIKA! Baćuške oterale "Posejdona" kao džukca iz seoskog dvorišta!

Vesti

(VIDEO) RUSKI "SUHOJ" PRESREO AMERIČKI IZVIĐAČKI AVION IZNAD BALTIKA! Baćuške oterale "Posejdona" kao džukca iz seoskog dvorišta!

Podeli vest

Ruski avion Su-27 poleteo je kako bi presreo izviđački avion američkog vojnog vazduhoplovstva "Posejdon P-8A" iznad Baltičkog mora, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije

U saopštenju se ne navodi kada se tačno incident dogodio.

Poznato je da je ruski sistem za protivvazdušnu odbranu uočio iznad neutralnih voda "vazdušnu metu koja se približavala državnoj granici Rusije" i vojska je donela odluku da je presretne.

Posada ruskog lovca se približila "Posejdonu P-8A" na bezbednoj udaljenosti, nakon čega se strana letelica udaljila, a Su-27 se vratio u bazu.

U poslednje vreme se aktivnost stranih izviđačkih aviona i bespilotnih letelica povećala na ruskim granicama. Oni su primećeni i u oblasti Krima i Krasnodarskog kraja, kao i na zapadnoj granici Rusije.

(VIDEO) EVO KAKO IZGLEDA RUSKI LOVAC- ROBOT ŠESTE GENERACIJE: ISPLIVALE SLIKE "OHOTNIKA"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 5 godina

" Pa kako ce to Hrvati podneti posto oni prate ovaj portal, sva sreca pa oni nemaju avione vec samo pesadiju " !!!!!!!???????

hag

pre 5 godina

Dobro je da se nije srušio,kad je vidio američki avion,kao onaj neki dan!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija