• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/dailymail.co.uk

29.01.2019

20:57

(VIDEO) STAVIO KOKAIN NA VRH PENISA, LJUBAVNICA SE PREDOZIRALA! Nemački estetski hirurg OSUĐEN NA 9 GODINA ZATVORA zbog smrti pacijentkinje sa kojom je imao seksualnu vezu!

Vesti

(VIDEO) STAVIO KOKAIN NA VRH PENISA, LJUBAVNICA SE PREDOZIRALA! Nemački estetski hirurg OSUĐEN NA 9 GODINA ZATVORA zbog smrti pacijentkinje sa kojom je imao seksualnu vezu!

Podeli vest

Nemački estetski hirurg Andreas Niderbihler i Ivon bili su u seksualnoj vezi. Ona je zbog uspešnog lekara čak htela da ostavi supruga. Kobne večeri bili su u njegovom stanu u Halberstatu

Dr Andreas David Niderbihler (43) osuđen je na sudu u Magdeburgu na devet godina zatvora zbog smrti Ivon M. (38), njegove ljubavnice koja je preminula nakon oralnog seksa s njim u februaru prošle godine, piše Dejli mejl. 

Niderbihler, inače estetski hirurg i  Ivon bili su u seksualnoj vezi. Ona mu je bila pacijentkinja, a zbog uspešnog lekara čak je htela da ostavi supruga.

- Obećao joj je da će je izlečiti, a sad je mrtva. Naša ćerka bila je zgodna i bila je njegova pacijentkinja. Operisao ju je dva puta zbog povrede tetiva - rekao je otac koji je nakon smrti ćerke imao dva srčana udara. 

- Moram nečim da zaokupim misli jer ću u suprotnom da poludim. Da je stradala u nesreći s tim bi znali da se nosimo, ali ovo je puno teže - dodao je otac.

Kobne večeri bili su u njegovom stanu u Halberštatu nedaleko od Hanovera. Hirurg je pre oralnog seksa na penis utrljao kokain, a da svojoj ljubavnici nije rekao za to. Nakon oralnog seksa, ženi je pozlilo. Ljubavnik ju je u panici prevezao u obližnju kliniku, ali uprkos naporima lekara umrla je od predoziranja.

DOKTOR MONSTRUM! Ubio devojku tako što je pre oralnog seksa stavio KOKAIN NA PENIS! I ona nije jedina kojoj je PODMETNUO DROGU!

Tokom suđenja saznalo se da je hirurg u nekoliko navrata između 2015. i 2018. tajno drogirao svoje partnerke stavljajući kokain na penis, a još im je i drogu usipao u šampanjac. Pre tragedije bio je poznat kao uspešan estetski hirurg i vodio je nekoliko klinika.

PORNO-SNIMAK TINEJDŽERKI TRESE SRBIJU! Devojke puše džoint i snimaju drugaricu koja ima SEKS PRED NJIMA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 5 godina

BAJATA vest (to je bilo pre mesec dana) ako nemate sta da objavite bolje je nego da se BUKATE

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija