• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

08.02.2019

17:59 >> 18:02

PUTIN SMENIO DEVET GENERALA: ČISTKA U RUSKOJ VOJSCI, oni nisu ispunili očekivanja predsednika Rusije!

Vesti

PUTIN SMENIO DEVET GENERALA: ČISTKA U RUSKOJ VOJSCI, oni nisu ispunili očekivanja predsednika Rusije!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin razrešio je dužnosti devet generala iz odbrambenog resora, sledi iz dokumenta koji je u petak objavljen na zvaničnom ruskom informativnom portalu za pravne informacije

Dužnosti su, pored ostalih, razrešeni general-potporučnik Sergej Didenko - načelnik Sibirskog regionalnog centra Ministarstva za vanredne situacije Rusije, general-major pravde Irina Zejbert - stariji pomocěnik predsednika Istražnog komiteta Rusije, general-major Aleksandar Kuznjecov - zamenik načelnika Državne uprave Ministarstva unutrašnjih poslova za Krasnojarski kraj, sledi iz objavljenog dokumenta. 

Smenjeni su i general-major Vladimir Nikitejev - načelnik Uprave Federalne službe za izvršenje kazni za Kirovsku oblast, general-major Rafail Giljmanov - zamenik ministra unutrašnjih poslova za Tatarstan, general-potporučnik pravde Pavel Nikolajev - rukovodilac Istražne uprave za Tatarstan, general-pukovnik Igor Oder - načelnik Južnog regionalnog centra Ministarstva za vanredne situacije Rusije, general-pukovnik Igor Panjin - načelnik Severozapadnog regionalnog centra Ministarstva za vanredne situacije, general-major policije Sergej Solopov - načelnik uprave ekonomske bezbednosti i borbe protiv korupcije Glavne uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije za Moskvu. 

(VIDEO) RUSKIH 5.000 VOJNIKA OPASNIJI SU OD AMERIČKIH 300.000! Skandinavci dobro znaju šta ih čeka AKO POČNE VELIKI RAT!

Predsednik Rusije je imenovao i nekoliko generala na nove dužnosti. General-major Valentina Kazakova je imenovana za načelnika Glavne uprave za pitanja migracija Ministarstva unutrašnjih poslova, a za rukovodioca Glavne uprave za borbu protiv ekstremizma u okviru tog Ministarstva imenovan je general-major Oleg Iljinih.

TAKO SE TO RADI! Putin postrojio biznismene i poručio im OVO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Draganče

pre 5 godina

Ovo je samo obično skidanje štroke u državnim organima. Higijena je pola zdravlja. Putin to zna i radi kao dobra majka svoje dece. Kad će to kod nas da bude?! Nikad. Svi su sa svima u vlasti u talu i niko ne sme nikog da dirne.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija