• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

09.02.2019

17:47 >> 17:50

VENECUELA NA NOGAMA, S 300 U BORBENOJ GOTOVOSTI: Napad SAD sve izvesniji, Vašington optužio "Madura i za Hezbolah"!

Vesti

VENECUELA NA NOGAMA, S 300 U BORBENOJ GOTOVOSTI: Napad SAD sve izvesniji, Vašington optužio "Madura i za Hezbolah"!

Podeli vest

Venecuelanska vojska priprema S-300VN raketni odbrambeni sistem za borbena dejstva u vazduhoplovnoj bazi Manuel Rios, prema satelitskom snimku koji je objavio izraelski ImageSat Intl

Ovaj razvoj je verovatno povezan sa pripremama zemlje za borbu protiv moguće američke invazije.

Portparol ruskog Ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova rekla je 7. februara da su SAD već donele odluku o upotrebi sile u Veneculi i da "sve ostalo nije ništa drugo do operacija pokrivanja".

(VIDEO) AMERIČKI ADMIRAL: VREME JE DA SE NAPADNU RUSIJA I KINA! Najstrašnija noćna mora sveta se upravo ostvarila!

U međuvremenu, američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da "Hezbolah ima aktivne ćelije u Venecueli". Dakle, čini se da SAD već pripremaju javno opravdanje za invaziju.

TRAMP TRAŽI OD PUTINA DA PRODA MADURA! Rusija još ima vremena da se priključi zajednici odgovornih nacija i PRIZNA GVAIDA!

(VIDEO) ŠVEĐANI IZAZVALI PUTINA: NAŠI GRIPENI u stanju da pobede VAŠE ČUVENE "SUHOJE"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 5 godina

.... "Hezbolah ima aktivne ćelije u Venecueli".... auuuuu... S druge strane, tako im i treba. Onog trenutka kada se onaj gej uličar proglasio predsednikom, trebao je da dobije metak među rogove a ne da se čeka.

Penzioner

pre 5 godina

Dal' ce neko stati na nos kaubojima, mamicu im jebem !!!?????

Varvari

pre 5 godina

Nece se ameri dugo zadrzati u Venecueli,otici ce kad im opljackaju naftu kao sto su opljackali i Irak.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija