• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

21.02.2019

19:42 >> 19:47

(VIDEO) IZRAELCI IMAJU SMRT-ORUŽJE ZA RUSKE S-300 I S-400?! Pokazali su i kako ono dejstvuje! SLEDI ODGOVOR MOSKVE!

Vesti

(VIDEO) IZRAELCI IMAJU SMRT-ORUŽJE ZA RUSKE S-300 I S-400?! Pokazali su i kako ono dejstvuje! SLEDI ODGOVOR MOSKVE!

Podeli vest

Kompanija "Izrael aerospejs indurstiz" je predstavila model drona-kamikaze "Mini Harpi", koji je predviđen za borbu protiv neprijateljske tehnike

U promotivnom snimku dron uništava mobilni radar koji koriste ruski protivvazdušni raketni sistemi S-300 i S-400.

- "Mini Harpi" je sa naoružanjem težak 45 kilograma, a bojeva glava koju nosi teška je osam kilograma. On može da leti do dva sata i održava vezu sa operaterom na rastojanju do 100 kilometara.

(VIDEO) SRBIJO, HELIKOPTERI NAM STIŽU, ALI OVO NAM TREBA: Rusi imaju novo oružje, PILOT SAMO TREBA DA ODABERE METU…

Izraelska kompanija je reklamirala i svoj sistem protivvazdušne odbrane MRSAM snimkom na kojem se vidi kako se dejstvima kompleksa uništavaju dva ruska helikoptera Ka-50.

(VIDEO) GRCI ZALEDILI ŠIPTARE: AKO ZATREBA ZA 20 MINUTA SMO NA GRANICI SA SRBIJOM - Dovoljna nam je jedna oklopna jedinica!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 5 godina

Pa ovo je CRTAC a u crtacima je sve moguce. Da ih i imaju, ne bi ih ovako prikazivali, tajna se cuva kako bi iznenadila protivnika.

Boban

pre 5 godina

Hhahahaahhahag Makva glupost...za malu decu Kompleks s300 ili s400 uvek cuva PVO sistem kratkog dometa Pancir s1 ili s2 tako da ovi dronovi nemaju nikakve sanse da pridju. Obaj klip je presmesan

Muki

pre 5 godina

Prosta logika, protivotrov postoji, čim se prodaje S300 i S400 znači da postoji protivotrov koji njemu može stati na put...

Petar JVetar

pre 5 godina

Ха,ха,ха. Овај глинени голуб није лош против сиромашних пешадинаца као ови што су се крили у оној шупи. Зар мислите да се С-300 оставља на ветрометини без икакве заштите? И да га његов радар не сними још у фабрици - док га праве. Нисам експерт али прича је пресмешна.

Qq

pre 5 godina

Ovako je nastao i film ,,Terminator" ali svi znamo da je to SF

Milos_z

pre 5 godina

Xxaxaxaxaxa, jer su uzeli u obzir radijus delovanja S300 i S400. xaxaxaxaxaxa

paki

pre 5 godina

Rusija ima širok spektar sredstava protiv dronova. Ovaj lepotan pada kao muva od spreja

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija