• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2019

13:48

ČISTO ZLO! "KONAČNO JE NEKO NAŠ URADIO DOBRU STVAR!" Najbolesniji sajt na svetu SLAVI MASAKR na Novom Zelandu!

Vesti

ČISTO ZLO! "KONAČNO JE NEKO NAŠ URADIO DOBRU STVAR!" Najbolesniji sajt na svetu SLAVI MASAKR na Novom Zelandu!

Podeli vest

Nakon krvavog pohoda Brentona Taranta koji je na Novom Zelandu ubio 48 ljudi, a ranio 20, oglasili su se korisnici sajta, odnosno, foruma "8chan". Ovi bolesnici otvorili su post po imenu "Stranica zahvalnosti Brentonu Tarantu"

Nekoliko sati nakon napada na Novom Zelandu, šest od sedam najaktivnijih četova na "8chan"-u govorilo je o ovom napadu, a jedna grupa nosi i naziv "Stranica zahvalnosti Brentonu Tarantu".

 

 

(VIDEO) OVAKO JE UHAPŠEN NOVOZELANDSKI BREJVIK! Policija ga opkolila dok je bio u kolima PUNIM EKSPLOZIVA!

Korisnici su pisali "konačno" da je jedan od njihovih uradio "dobru stvar".

ŠTA JE "8CHAN"

Onlajn forum gde korisnici mogu da objavljuju postove, čiji sadržaj se u suštini ne kontroliše. Nastao je 2013. godine. Pokrenuo ga je Fridrik Brenan. 

(JEZIVI VIDEO) NAJNOVIJI STRAVIČAN SNIMAK KRVAVOG PIRA NA NOVOM ZELANDU! Pucao po ljudima koji leže, pa jurio preživele!

Prvi cilj mu je bio da se tu okupljaju gejmeri, ali se onda, vremenom, pretvorio u najbolesniji sajt na svetu.

(FOTO/VIDEO) OVO JE TERORISTA KOJI JE NAPRAVIO MASAKR U DŽAMIJI! Za krvavi pir se spremao uz pesmu o RADOVANU KARADŽIĆU?!

Ovaj sajt se je dobio i nadimak "najgori vebsajt na svetu".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 5 godina

Tim bolesnicima ste , sa svojim lupetanjem , pomogli i vi novinari

RINGISPIL

pre 5 godina

Mnogi sada brane muslimane. U redu ljudi i treba da zive zajedno ali svaki musliman gde god da se nadje odmah siri svoju kulturu i gradi dzamije i svoju zajednicu. PA ZAR NIJE LOGICNO DA SE PRILAGODE SREDINI U KOJU SU DOSPELI da tako steknu poverenje domacina. NAMETANJE onih njihovih raketa i crnih mantija uravo i prave animozitet prema njima. Ovo je inace delo engleske obavestajne sluzbe jer je n. zeland njihova vukojebina. Bas se sve desava kada RADOVANA karadzica treba da OSLOBODE inace optuzenog za izmisljene zlocine, naravno izmislili ih englezi.

srbin

pre 5 godina

pa hrvatici ko drugi moze ovakvu glipost da smisli,,,hahahahhahahah ma neka ih tako se lece od kompleksa slova S

branko

pre 5 godina

Njega ionako ceka smrtna kazna u zatvoru, ali cemu sve ovo?!?!? Jos kao voleo Ratka aMladica ili koga vec od ovih nasih "vojskovodja"..... Ma daj leba ti!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17