• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

03.04.2019

22:27 >> 22:34

(VIDEO) HOĆE LI RUSIJA OVO MIRNO GLEDATI?! SAD: NATO ĆE BRANITI UKRAJINSKE BRODOVE U KERČKOM MOREUZU!

Vesti

(VIDEO) HOĆE LI RUSIJA OVO MIRNO GLEDATI?! SAD: NATO ĆE BRANITI UKRAJINSKE BRODOVE U KERČKOM MOREUZU!

Podeli vest

NATO namerava da osigura bezbedan prolazak ukrajinskih brodova kroz Kerčki moreuz, izjavio je stalni predstavnik SAD pri NATO Kej Bejli Hačinson. U tom cilju, planira se intenziviranje izviđanja, uključujući i vazdušno, kao i povećanje broja NATO brodova u Crnom moru, dodao je on

Prema njegovim rečima, očekuje se da će odgovarajući paket odluka biti donesen tokom razgovora ministara spoljnih poslova zemalja NATO saveza u Vašingtonu od 3. do 4. aprila.

Sa svoje strane, visoki zvaničnik Stejt departmenta je rekao da su ove mere samo deo odgovora na "izazove sa kojima se NATO suočava u regionu".

- Ne samo zbog incidenta u Kerčskom moreuzu, već i zato što verujemo da Rusija preti savezu na celom istočnom boku, a ne samo na severu - rekao je on.

AMERI KREĆU NA RUSIJU SA CRNOG MORA: Novi paket mera NATO protiv Rusije svet dovodi na ivicu TREĆEG SVETSKOG RATA!

Podsetimo, u novembru prošle godine ukrajinski brodovi su ušli u teritorijalne vode Rusije, pri čemu su pravili opasne manevre, ne reagujući na upozorenja ruskih bezbednosnih snaga. Brodovi su potom zaustavljeni i zaplenjeni, a posade uhapšene.

Ranije je i portparol Stejt departmenta Robert Paladino saopštio da SAD "kroz izolaciju šalju Rusiji jasan signal da je incident u Kerčkom moreuzu neprihvatljiv".

(VIDEO) AMERI ODLEPILI ZA SRPSKIM ORUŽJEM! Za Noru, Lazara i Alas stoji se u redu! ČAK I BUGARI NE MOGU BEZ NAŠEG ORUŽJA!

- Sasvim je očigledno da očekujemo povratak ukrajinskih mornara i brodova, a agresija koju smo videli je neprihvatljiva i poslat je snažan signal otkazivanjem susreta između američkog predsednika Donalda Trampa i ruskog predsednika Vladimira Putina - rekao je Paladino.

Na pitanje da pojasni kakav je signal poslat, Paladino je odgovorio "kroz izolaciju".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anarhista

pre 5 godina

Тако и треба, кад су дозволили да та нацистичка тверевина уопште и постоји. Никад из блата.

djordje

pre 5 godina

Овде ће неко да најебе. Много прете и једни и други.

Dr Faust

pre 5 godina

Sasvim ocekivano. Ameri su ozbiljna drzava i stite svoje saveznike. Rusi prodaju svoje saveznike za 100 tona psenice ili za nesto drugo....

Psihijatar

pre 5 godina

Sta reci? Ovi amerikanci traze g...ci cep.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija