• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mediji

03.04.2019

18:37 >> 18:42

AMERI KREĆU NA RUSIJU SA CRNOG MORA: Novi paket mera NATO protiv Rusije svet dovodi na ivicu TREĆEG SVETSKOG RATA!

Vesti

AMERI KREĆU NA RUSIJU SA CRNOG MORA: Novi paket mera NATO protiv Rusije svet dovodi na ivicu TREĆEG SVETSKOG RATA!

Podeli vest

Novi paket mera u Crnom moru, koji će šefovi ministarstava inostranih poslova članice NATO-a usvojiti u Vašingtonu, uključuje daleko veći intenzitet obaveštajnih aktivnosti i prisustvo vojnih brodova Alijanse, izjavila je stalna predstavnica Amerike pri Severnoatlantskoj alijansi Bejli Hačinson

Kako je precizirala, taj paket mera će uključiti i daleko veći obim obaveštajnih aktivnosti iz vazduha.

Takođe, naglasila je Hačinsonova, povećano prisustvo vojnih brodova Alijanse u akvatoriji Crnog mora garantovaće ukrajinskim brodovima bezbedni prolaz kroz Kerčki moreuz.

Sastanak ministara inostranih poslova zemalja članica Alijanse biće održan 3. i 4. aprila u Vašingtonu.

Prethodno je neimenovani zvaničnik iz američkog Stejt departmenta rekao da će na sastanku, između ostalog, biti razmotren i čitav spektar pretnji od strane Rusije.

Pre svega, razmatraće se događaji u Kerčkom moreuzu, zatim incident sa trovanjem u Solsberiju, ali i kršenje Sporazuma o raketama kratkog i srednjeg dometa.

Zamenik ministra inostranih poslova Rusije Aleksandar Gruško izjavio je da će Moskva na sve nove programe naoružanja u Evropi odgovoriti simetrično.

OLBRAJTOVA I KLINTONOVA U PRIŠTINI SLAVE OTIMANJE KOSOVA! Srbi neće nikad zboraviti "DOBRO KOJE STE NAM ISPORUČILI SA BOMBAMA"!

On je istovremeno rekao da iako će odgovori Moskve biti simetrični, oni neće u velikoj meri opteretiti budžet Ruske Federacije.

- Mi jako dobro znamo kakvi postoje programi naoružanja. Oni nisu usmereni na borbu protiv terorizma, već se realizuju po hladnoratovskim shemama - ocenio je Gruško.

(VIDEO) AMERI ODLEPILI ZA SRPSKIM ORUŽJEM! Za Noru, Lazara i Alas stoji se u redu! ČAK I BUGARI NE MOGU BEZ NAŠEG ORUŽJA!

Zamenik ministra inostranih poslova Rusije se osvrnuo i na pitanje odnosa između Rusije i NATO-a rekavši da obe strane priznaju da je neophodno uspostaviti dijalog, ali da je Alijansa ta koja ne želi da uspostavi kontakt sa Moskvom.

Sastanak ministara inostranih poslova zemalja-članica Alijanse biće održan 3. i 4. aprila u Vašingtonu.

 Prethodno je neimenovani zvaničnik američkog Stejt departmenta rekao da će na tom sastanku, između ostalog, biti razmotren i čitav spektar pretnji od strane Rusije.

BRUTALAN NAPAD BRITANACA NA SRBIJU I RUSIJU: Optužili nas da film "Balkanska međa" RUŠI MIR I NEZAVISNOST KOSOVA!

Pre svega, razmatraće se događaji u Kerčkom moreuzu, zatim incident sa trovanjem u Solsberiju, ali i kršenje Sporazuma o raketama kratkog i srednjeg dometa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 5 godina

Izjalovio se posao "govedara" u Srbiji, u Siriji, u Venecueli, poludeli od muke !

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija