• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.05.2019

09:47

IPAK JE LUD! Zbog propalih pregovora sa SAD, KIM NAREDIO LIKVIDACIJU PET FUNKCIONERA?

Vesti

IPAK JE LUD! Zbog propalih pregovora sa SAD, KIM NAREDIO LIKVIDACIJU PET FUNKCIONERA?

Podeli vest

Severna Koreja pogubila pet funkcionera zbog neuspelog samita u Hanoju sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, objavili su danas južnokorejski mediji

Navodno je pogubljen visoki funkcioner koji je bio zadužen za nuklearne pregovore sa SAD Kim Hjok Čola, kao i četvorica funkcionera.

Kim Hjok Čola je pogubljen u martu na aerodromu Mirim u Pjongjangu zajedno sa još četvoricom predstavnika Ministarstva spoljnih poslova pošto su optuženi da su špijunirali za SAD, piše južnokorejski "Čosun ilbo" pozivajući se na neimenovane izvore, prenosi Rojters.

List prenosi i da je desna ruka severnokorejskog lidera Kim Džong Una bio pre samita u Hanoju poslat u radni i reedukativni kamp blizu granice sa Kinom.

BAJDEN JE BUDALA NISKE INTELIGENCIJE! Kim Džong BRUTALNO ODGOVORIO na izjave bivšeg američkog potpredsednika!

Portparolka južnokorejskog Ministarstva za ujedinjenje odbila je da komentariše navode medija navodeći da je "neprimereno komentarisati vesti koje bi prvo trebalo da se provere".

- Za sada ništa ne možemo da potvrdimo. Pratimo situaciju, ali mislim da je važno da shvatimo koliko informacija u tekstu je potvrdjeno - rekla je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
prosveta26

pre 4 godine

Imamo dve vesti – dobru i lažnu. Dobra vest je da je to bila lažna vest, a lažna vest je da je to bila – dobra vest. I tako u nedogled.

Zika farbar

pre 4 godine

Ako su to javile juznokorejske vesti, to mora da je tacno. Isto kao kad su rekli da je streljao tetku PA topom, a tecu pojeli psi. I onda se ti isti teca i tetka pojavise na televiziji posle godinu dana na proslavi godisnjice revolucije. Vazno da kruze lazne vesti koje od protivnika prave krvozednu zver a od pozeljnih elemenata borce za slobodu i demokratiju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija