Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

25.09.2019

16:40

HILARI SE PRIVIĐA PUTIN! OPTUŽILA TRAMPA ZA IZDAJU, pa se ostrvila na ruskog predsednika!

Vesti

HILARI SE PRIVIĐA PUTIN! OPTUŽILA TRAMPA ZA IZDAJU, pa se ostrvila na ruskog predsednika!

Podeli vest

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton podržala je odluku Predstavničkog doma Kongresa SAD da pokrene proceduru opoziva predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa

"Zalažem se za početak (procedure) opoziva. Nisam donela ovu odluku lako i brzo, ali ovo je vanredna situacija", rekla je Klintonova. Ona je na Tviteru optužila Trampa da je "izdao zemlju", rekavši da to nije politička izjava, već bolna istina.

"Poslednje ponašanje u vezi sa Ukrajinom, pokušaj da se predsednik Ukrajine (Vladimir Zelenski) uvuče u zaveru kako bi se nanela šteta bivšem američkom potpredsedniku (Džozefu) Bajdenu ili izgubila vojna pomoć koja mu je potrebna kako bi se odbranio od Trampovog prijatelja Vladimira Putina - ako to nije razlog za opoziv, onda ne znam šta jeste", istakla je Klintonova.

 

 

Predsednica Predstavničkog doma Kongresa Nensi Pelosi najavila je pokretanje formalne istrage o tome da li bi predsednik Donald Tramp trebalo da bude opozvan.

PREDSTAVNIČKI DOM POKREĆE ISTRAGU PROTIV PREDSEDNIKA SAD! TRAMP: Demokrate su namerno morale da unište i ponize sve ...Ðubre od lova na veštice!

Demokrate su najavile da će pozvati Trampa na odgovornost zbog njegove navodne pretnje Ukrajini koja uključuje prekid isporuke američke pomoći, ako ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski ne pokrene "istragu" protiv bivšeg potpredsednika Džoa Bajdena, koji je i mogući kandidat demokrata na sledećim predsedničkim izborima.

 

 

Ranije su mediji javili da je američki lider tokom razgovora sa Zelenskim navodno otkrio neke poverljive informacije i pokušao da primora ukrajinske vlasti da pokrenu istragu protiv bivšeg potpredsednika i kandidata za predsednika SAD Džoa Bajdena. Tramp to negira i smatra da je ta priča izmišljena kako bi zaštitila Bajdena, čiji je sin Hanter navodno umešan u korupciju u Ukrajini.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TRN

pre 4 godine

Klintonka po običaju jede Ruske krofne i ne shvata njihovu bajatost. Putin se toliko trza da ga boli srednji prst zbog gladi ove zle veštice.

Zoran

pre 4 godine

Ova kolikp vristi izgleda fa joj ga ke tramp duboko zavuko te se napinje iz petnih zila

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija