• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.C.

06.09.2019

13:30

SA "N SPORT" I "D EKSPRES" PROBLEMI ZAGARANTOVANI: Prodaju patike kojih nema, ROBA KASNI I PO SEDAM DANA!

Zaštitnik potrošača

SA "N SPORT" I "D EKSPRES" PROBLEMI ZAGARANTOVANI: Prodaju patike kojih nema, ROBA KASNI I PO SEDAM DANA!

Podeli vest

Onlajn kupovina robe preko sajta "N sporta" nosi sa sobom brojne probleme, jer prodaju robu koju nemaju na lageru, a kurirska služba ne poštuje rokove

Ako onlajn naručujete robu iz "N sporta", budite spremni da će vam stići nakon svih obećanih rokova ili je čak možda nećete i dobiti. Kurirska služba "D Ekspres" koja im distribuira robu apsolutno ne poštuje dogovorene termine, a s druge strane "N sport" vam prihvata kupovinu robe koju zapravo ima samo na sajtu, ali ne i u magacinu.

Jedan od najzanimljivijih slučajeva koji je stigao do nas jeste priča Petra C., koji je na rođendan sestriću otišao praznih šaka, iako je naručio poklon mnogo pre vremena. Petar je hteo da kupi dečje sandale i 'puma' patike, ali sandale su kasnile, a 'puma' patika zapravo nije ni bilo. Jedan artikal mu je stigao posle sedam dana, a drugi nikada.

OVLAŠĆENI SERVISI PLJAČKAJU VOZAČE: Otkrivamo kako nas zakinu i po 1.000 evra

Laž do laži

- Poručio sam dva para obuće preko interneta jer mi je tako mnogo lakše, štedi mi vreme. Kada sam ih pozvao i pitao za koliko stiže porudžbina, rekli su mi da je to u roku od dva dana. Sestriću mi je rođendan bio u nedelju, a ja sam, da ne rizikujem previše, ipak naručio sandale i patike u utorak ujutru.

Kada su prošli sreda i četvrtak, malo sam se zabrinuo, ali mi je u petak stigla poruka od kurirske službe "D Ekspresa" da je moja pošiljka kod njih i da ću je uskoro dobiti. Tu mi je laknulo što na rođendan kod deteta neću ići praznih ruku.

Foto: Zaštitnikpotrošača.rs

 

Međutim, došao je i petak veče, a i dalje ništa nije stizalo. Proverio sam mejl i video da mi je od nekog Slobodana Božovića iz "N sporta" stiglo izvinjenje jer nisu u mogućnosti da isporuče patike. Bio sam van sebe jer bez ikakvog obrazloženja jedan poklon nemam, a drugi ne znam kada će i da li će stići.

Iznevereni klijenti

Zbog njihovog poslovanja otišao sam sestriću na rođendan bez poklona, koji sam poručio nedelju dana ranije
Petar C.

Pozvao sam kol-centar odmah u subotu ujutru i rekli su mi da je, što se patika tiče, u pitanju "feler" cele serije i da zbog toga ne mogu da mi ih dostave, a da sandale stižu tek u ponedeljak. Tako da sam na rođendan otišao bez poklona - rekao nam je naš sagovornik i dodao:

- I taj drugi put su me slagali, jer su sandale stigle u utorak, ali to više tada nije bilo ni važno. Da sve bude gore, pogledao sam sajt "N sporta" i tamo i dalje, posle sedam dana, u ponudi stoje te patike i mogu najnormalnije da se poruče.

Foto: Zaštitnikpotrošača.rs

 

Ajde što su prevarili mene i što sam ostao bez poklona koji mi je bio bitan, već nimalo ne haju ni za sve ostale kupce koji će proći isto kao ja. Ne pada mi više na pamet da naručujem onlajn u "N sportu", jer očigledno stvari koje nude nemaju ili su sa greškom, a one koje i nisu putuju sedam dana kao da dolaze iz Australije - priča naš vidno rezignirani sagovornik.

Čekanje uzalud

Sličan problem imala je i naša sagovornica Mirjana Drnjaković, kojoj su danima iz "D Ekspresa" slali poruke kako pošiljka stiže danas, a od kurira ni traga ni glasa.

- Kada je "D Ekspres" preuzeo pošiljku od "N sporta", stigla mi je poruka da je kod njihovog kurira i da mogu da pratim mejlom. To sam i pokušala da uradim, ali mi je konstantno pokazivalo da je u nekoj kurirskoj službi van Beograda. Onda mi je napokon stigla poruka da "danas stiže pošiljka".

TELENOR BANKA NAS PRAVI MAGARCIMA?! Besplatnim računom namamili klijente SADA GA NAPLAĆUJU!

Čekala sam taj dan kod kuće, ali uzalud. Ista poruka je stigla i sutra i taj dan sam izgubila, a pošiljka je došla tek prekosutra.

Nisam mogla da verujem kakva neprofesionalnost. Tu više nije ni važno da im je trebalo pet-šest dana da mi nešto dostave koliko činjenica da sam tri dana provela u kući čekajući njih - besna je Mirjana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miodrag

pre 3 godine

Evo,i ja imam problem,da paket poslat 30.marta jos nisu isporucili u Beogradu,najavili su da ce biti za sat vremena ,a proslo je vec 2 sata,kome se obratiti?Da li vlasnica gospodja Ljiljana zna sta joj uposljenici rade i kako se bahato ponasaju?Ili je sve to uz njen blagoslov.

miodrag

pre 3 godine

komentar od pre 5 min Stigao je konacno paket,kako malo treba coveku da bi bio srecan!

sasa

pre 2 godine

Poručene patike preko N-Sport pre 8 dana. Niko se ne javlja niti na telefone niti odgovara na email da proverim u vezi isporuke. Nikada više neću naručivati od njih ništa.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija