• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zastitnikpotrosaca.rs

25.12.2019

17:45

UŽAS U MEKU, KUPILA OBROK S BUĐAVIM JAJIMA: Uznemirena žena, pravi šok je doživela TEK KADA JE ČULA ODGOVOR MEKDONALDSA

Zaštitnik potrošača

UŽAS U MEKU, KUPILA OBROK S BUĐAVIM JAJIMA: Uznemirena žena, pravi šok je doživela TEK KADA JE ČULA ODGOVOR MEKDONALDSA

Podeli vest

U lepinji su pored kobasice bila pozelenela i raspala jaja. U "Mekdonaldsu" tvrde da je to prirodna reakcija

Ženi iz Liverpula preseo je doručak kupljen u lokalnom "Mekdonaldsu". Britanka, koja je želela da ostane anonimna, ispričala je svoje neprijatno iskustvo za lokalne medije, u kojima su osvanule slike "mek mafin" obroka sa pozelenelim i raspalim jajima.

Kako je ispričala, na putu do posla svratila je u "Mekdonalds" u centru Liverpula da kupi doručak za sebe i rođaka. Pazarila je dva "mek mafin" obroka sa kobasicama i jajima, dva kolača i kafu.

 

 

Međutim, kad je otpakovala obrok, bila je užasnuta otkrivši da joj hrana izgleda raspalo i da je plesniva. U razgovoru za lokalni list "Liverpul eho" žena je ispričala:

- Kupila sam obrok sa dve kobasice i jajima. Ponekad skidam jaje, pa sam otvorila sendvič. Bilo je zelenkasto i buđavo. Otvorila sam i drugi obrok, izgledao je isto. U sredini su bili crni.

Foto: Informer DN

UŽAS!
Nije jedina

Iznervirana što joj je upropašćen obrok, vratila se u restoran brze hrane kako bi osoblju pokazala šta nije u redu.

- Vratila sam to nazad i rekla: "Molim vas objasnite mi o čemu je ovde reč?", Nisam bila ni agresivna ni neprijatna. Rekla sam da ne bi baš bilo dobro da ovo neko pojede. Prodavačica me je pitala kada sam ih kupila, a kada sam rekla, pitala me je što sam se tek sada vratila. Objasnila mi je da jaja poplave ako duže stoje. Ponudili su mi povraćaj novca - ispričala je ova Britanka.

 

 

Kako je rekla, nije bila jedina sa ovakvim problemom. Žena u drugom redu se takođe obratila osoblju sa istim pitanjem.

- Čula sam da joj je jedan od zaposlenih rekao da će morati da razgovara sa menadžerom i da mu kaže da se obrati dobavljaču. Tvrdim da nisam bila zabrinuta bez razloga. Da je neko ovo pojeo, sigurno bi se razboleo. Sigurna sam da bih, da sam ovako nešto unela u sebe, morala da odložim službeni put u inostranstvo.

Foto: Informer DN

 
Čudno opravdanje iz Mekdonaldsa

Portparol "Mekdonaldsa" povodom ovog slučaja rekao je da je hrana ispravna i da je reč o hemijskoj reakciji koja je normalna i bezopasna. Kako je objasnio, to je prirodna reakcija između sumpor-vodonika u belancetu i gvožđa u žumancetu.

- Čim nas je kupac obavestio o ovom slučaju, ponudili smo punu naknadu i preporučujemo mu da stupi u kontakt sa našim timom za korisnike ukoliko želi da dalje razgovara o ovoj temi - rekao je portparol "Mekdonaldsa".

 

 

Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE
 
Čitajte Zaštitnik potrošača:Zastitnikpotrosaca.rs

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17