• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

16.11.2018

23:49

ANA SEVIĆ LJUTA, NE IDE U POSETE DARKU: Pevačica dve nedelje nije videla povređenog supruga

Estrada

ANA SEVIĆ LJUTA, NE IDE U POSETE DARKU: Pevačica dve nedelje nije videla povređenog supruga

Podeli vest

Ana Sević dve nedelje nije obišla u bolnici i dalje zakonitog supruga Darka Lazića jer je ljuta zbog optužbi da je sabotirala davanje krvi za njega

Pevačica je poslednji put bila kod oca svog deteta u KBC Zemun 1. novembra, kada je i objavila na svom Instagram profilu da nije potrebno da se donira krv za Darka. Ona je istakla da su joj lekari to rekli, te da nije na svoju ruku to uradila.

- Najmonstruoznija stvar koju sam čula o sebi je da sam sabotirala davanje krvi za Darka. Bila sam u bolnici kada je krenuo taj spin da mu treba krv. Stajala sam pored njega u šok-sobi i svi prisutni su mi rekli da njemu ne treba krv. Okačila sam na Instagram da krv nije potrebna, da ima sasvim dovoljno zaliha i da ću, ukoliko to bude bilo potrebno, ja prva objaviti, jer su mi kao i dalje Darkovoj zakonitoj supruzi javljali sve informacije - rekla je pevačica.

Foto: Informer/Novak Đurović

Sabotiranje

Najmonstruoznija stvar koju sam čula o sebi je da sam sabotirala davanje krvi za Darka
Ana Sević

Izgleda da je Ani dovoljno to što je, kako sama kaže, lekari obaveštavaju o Darkovom zdravstvenom stanju, pa nema želju da ga poseti.

Očigledno da je bes i ljutnja u njenom slučaju jača od svega, jer se ona već 15 dana nije udostojila da ode kod Lazića i pruži mu podršku u njegovoj do sada najtežoj bici u životu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirjana

pre 5 godina

Pametna zena!Nece da se spusta na ciganski nivo.Cuva devojcicu od stresa.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija