• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

16.03.2019

08:07

GOCA TRŽAN HTELA DA ODUSTANE OD KARIJERE! Pevačica otkrila najteže stvari iz svog života

Estrada

GOCA TRŽAN HTELA DA ODUSTANE OD KARIJERE! Pevačica otkrila najteže stvari iz svog života

Podeli vest

Pevačica Goca Tržan u poslednje vreme snima vlogove i sa svojim pratiocima deli životna iskustva ali i neke tajne koje javnost nije znala

Ovog puta otkrila je detalje o trenutku kada je napustila grupu "Tap 011" i tom prilikom otkrila da je tada bila pod velikim stresom.

GOCA TRŽAN PROGOVORILA O IVANU MARINKOVIĆU: Moja najveća greška je što nisam bolje birala oca svoje ćerke, ali ...

U tom periodu, Goca je zapala u dugove i razmišljala je da li uopšte da nastavi solo karijeru.

 - Kada sam napustila “Tap 011”, otišla sam kod tadašnjeg menadžera i on mi je pustio neke pesme koje je kupio. Meni su se dopale, ali sam mu rekla: “Brate, ja nemam para ovo da platim”, na šta mi je on rekao da ćemo "prebiti" dug kada počnem sa nastupima. Sve je to išlo vrlo spontano i ja tada nisam imala pojma da li će mi se sve isplatiti, jer sam upala u dugove. Ali, evo, na kraju se isplatilo -  rekla je Goca.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lukoil Srbija

pre 5 godina

Malo is ucestvovala u namestenim nagradnim igrama .. ali koga briga .. pare si podelila na ravne casti. Te pare su uzete od usta radnika u firmi u kojoj si ucestvovala u izvlacenju .. 1000 ljudi je ostalo bez posla .. Misli o karmi ...

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija