• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

29.10.2019

13:02

SLOBODA MIĆALOVIĆ NAPUSTILA NARODNO POZORIŠTE! Evo šta je razlog za ovu IZNENADNU ODLUKU LEPE GLUMICE!

Kultura

SLOBODA MIĆALOVIĆ NAPUSTILA NARODNO POZORIŠTE! Evo šta je razlog za ovu IZNENADNU ODLUKU LEPE GLUMICE!

Podeli vest

Glumica Sloboda Mićalović među prvima je u novoj sezoni napustila Narodno pozorište u Beogradu i prešla u Jugoslovensko dramsko pozorište!

Iako je planirano da novu sezonu otvori predstava "San letnje noći" sa Slobodom u glavnoj ulozi, to se nije dogodilo.

- Istina je. Startovala sam u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Bolje se ovde osećam. Znaju svi koji prate pozorište o čemu govorim. Nije to ništa čudno. Prelazili su u JDP iz drugih kuća i Nebojša Glogovac, Vojin Ćetković i Miša Žutić. U JDP-u sam i to je moja kuća - poručila je glumica.

Foto: printscreen instagram/sloboda_micalovic_boba

SLOBODA MIĆALOVIĆ OTVORILA DUŠU ZA INFORMER: Zbog Lauša su mi klecala kolena!

Sloboda trenutno na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta ima uloge u predstavama "Lorencačo" i "Tartif", a u ovoj kulturnoj ustanovi prve uloge ostvarila je još kao studentkinja glume.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija