• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2020

14:28

UŽIVAM KAD GLUMIM SRBINA! Ovog HRVATSKOG GLUMCA gledate u poznatoj seriji, ipak ima JEDAN PROBLEM sa kojim se susreće

Kultura

UŽIVAM KAD GLUMIM SRBINA! Ovog HRVATSKOG GLUMCA gledate u poznatoj seriji, ipak ima JEDAN PROBLEM sa kojim se susreće

Podeli vest

Priznao šta ga koči

Hrvatski glumac Filip Juričić igra u seriji "Tate", koja se emituje na TV Prvoj, a kako kaže, jedva čeka da se vrati na snimanja i u lik Petra Malbaša.

- Slušam da "Tate" postižu sve veći uspeh, a razlog je jednostavan. Radi se o jednoj toploj i normalnoj seriji koja može uveseljavati ljude, a ima toplinu i nenametljiv humor. Može je gledati cela porodica. Sigurno je i kvalitet ono što ljude privlači da je gledaju. Ne osećam da sam popularan, videćemo kada prođe serija da li će biti nekih ponuda, kao glumac volim da me publika voli. Potrebno je da ste producentskim kućama i rediteljima interesantni, te da onda imate nove poslove. Volim da glumim, a kada imate više potražnje, onda možete i probrati projekte koje biste radili. Ako će ta popularnost doneti nove uloge, onda ću biti mnogo srećniji - pričao je Filip u jednoj emisiji.

Foto: printscreen

Kako kaže, jedini problem u ulozi Petra jeste beogradski akcenat, ali se trudi da ga usavrši.

- Nema to da li je nešto lakše ili teže glumiti. Sigurno je nezahvalno odgovoriti šta je teže ili lakše. Naravno, lakše je glumiti na maternjem jeziku, kada ne moraš razmišljati, niti najmanje. Za advokata i lik kog tumačim ima nešto šmekersko, što mi pomaže ga govorim taj jezik. Uživam da glumim Beograđanina, inače volim da pravim pomake od sebe i da glumim nešto što nije blisko sa mnom. Izazov je, uživam i trudim se oko srpskog jezika. Uvek kažem, izvinjavam se publici ako mi pobegne jezik. Potrudiću se da izbrusim srpski jezik što bolje, kao što bi bilo koje drugo lice da igram na nekom drugom jeziku. Uživam u Petru Malbašu i tome što je on Beograđanin, a volim ga glumiti - objašnjava glumac, koji je nedavno preživeo razorni zemljotres u Zagrebu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brana

pre 3 godine

Nisi ti jedini,svaki Hrvat bi voleo makar da glumi Srbina kad već ne može biti...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17