• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

01.09.2020

09:36

''KUĆA NAM JE KAO KOŠNICA, IMA NAS PETORO'' SINU je dao VRLO RETKO IME! Naš glumac i voditelj je OTAC I SUPRUG ZA PRIMER!

Kultura

''KUĆA NAM JE KAO KOŠNICA, IMA NAS PETORO'' SINU je dao VRLO RETKO IME! Naš glumac i voditelj je OTAC I SUPRUG ZA PRIMER!

Podeli vest

Slatke muke!

Glumac Peđa Damnjanović u braku sa suprugom Ljubicom ima troje dece. Sina Olega i dve ćerke Tinju i Hanu. Peđa je skoro imao premijeru filma ''Hotel Beograd'' u kom je rame uz rame sa Milošem Bikovićem igrao ulogu Nebojše. 

NIJE MU BILO LAKO! Vojin Ćetković je INICIRAO da ljudi u ČORTANOVCIMA URADE OVO - Njegova VIKENDICA ima jednu MANU!

Foto: Promo

Zbog novonastale situacije u Srbiji zbog koronavirusa, on se nalazi izolovan sa svojom porodicom na imanju u Bariču, nadomak Beograda. On nam je otvorio dušu i podelio svoje roditeljsko iskustvo u doba korone.

OVO JE ĆERKA NAŠEG POZNATOG GLUMCA! Ime je dobila po JOGURTU - To joj je POMOGLO U KARIJERI? (FOTO)

- Potreban mi je odmor, kuća nam je kao košnica svak dan. Uvek nam je velika buka, ali se zato volimo najviše na svetu. Uvek nam je haos bar u jednoj sobi, posto nas imam mnogo u stanu, negde neko vristi, u drugoj sobi neko peva, u trećoj se ori od igre i pesme uz tik tok, u predsoblju se igra fudbal, ali sreća imamo veliko imanje u Bariču, nadomak Beograda gde nam je porodična kuća na jednom kraju, a na drugom kraju imanja na Savi je splav, pa se rasporedimo i onda se neko vreme ne viđamo, to nam dođe kao reset u nekoj banji, jer tamo po ceo dan trcimo, jurcamo i po ceo dan verovali ili ne, svi zajedno se igramo žmurke - rekao je Peđa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Predrag Pedja Damnjanovic (@predrag.pedja.damnjanovic) on Mar 15, 2020 at 12:47pm PDT

 

Njegova deca su krenula očevim stopama jer njegova ćerka Tinja glumi u seriji ''Urgentni centar'', radi dugo vec sinhronizaciju animiranih filmova, sin Oleg je snimao ''Slatke muke'',  a Hana radi voice overe za reklame.

''DA TE PREBOLIM...'' Pobegla Nataša DNK - Scene koje je ZATEKLA SU FASCINANTNE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17