• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

26.04.2020

12:26

STIŽE PRINOVA! Poznati glumac iz "Igre prestola" i njegova izabranica ČEKAJU BEBU - POL SU SAZNALI NA ZANIMLJIV NAČIN!

Kultura

STIŽE PRINOVA! Poznati glumac iz "Igre prestola" i njegova izabranica ČEKAJU BEBU - POL SU SAZNALI NA ZANIMLJIV NAČIN!

Podeli vest

Podelili radost!

Glumac Hafpor "Tor" Bjornson, svima poznatiji kao "Planina" iz serije "Igra prestola", i njegova supruga Kelsi Henson čekaju svoje prvo dete.

 

 

Ovaj par je jedan od najprepoznatljivijih u svetu šoubiznisa, što nije ni čudo s obzirom na fizički kontrast između njih dvoje.

Naime, islandski glumac visok je 206 centimetara, a brojka na vagi pokazuje 181 kilogram, dok Kelsi ima svega 157 centimetara i 52 kilograma. Kakva razlika!

NEBESKA UDICA JE BILA NA KORAK DO OSKARA! Malo njih zna kako su plaćeni HONORARI ZA OVE ULOGE zbog rata!

 

''IZVESNI BJELA MI JE UKRAO DEVOJKU''! Bjelogrlić PREOTEO devojku saradniku, A ONDA SU SE SRELI U ''TAJKUNU''!

 

Srećni par lepe vesti o potomstvu objavili su na Instagramu, a otkrili su da će dobiti sina. Oni su zajedno probili veliki balon iz kog su ispale plave konfete, a i sami su u tom trenutku saznali da li čekaju dečaka ili devojčicu.

 

 

Ovaj 31-godišnji Islanđanin titanske građe upoznao je Kelsi pre nekoliko godina u jednom baru u kom je ona radila kao konobarica, a odmah su se dopali jedno drugom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija