• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2020

11:16

PRVI POLJUBAC PORED KONTEJNERA! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju NESVAKIDAŠNJU LJUBAVNU PRIČU - evo kako su se smuvali!

Kultura

PRVI POLJUBAC PORED KONTEJNERA! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju NESVAKIDAŠNJU LJUBAVNU PRIČU - evo kako su se smuvali!

Podeli vest

Od drugarstva do romanse.

Glumica Mirka Vasiljević (29) danas uživa u vanbračnoj zajednici sa fudbalerom Vujadinom Savićem (29), sa kojim ima troje dece, a lepa glumica otkrila je kako su se pre nekoliko godina smuvali ona i fudbaler. Njih dvoje su godinama pre nego što su otpočeli svoju ozbiljnu vezu, u više navrata iskušavali svoju ljubav.

(VIDEO) JA SAM BLAM! Luna Đogani plakala kao kiša, a onda joj je Marko spomenuo Anabelu i Slobu: STAVILA SI NAS U...

Foto: Novak Đurović

- Više puta smo ulazili jedan drugome u život i izlazili iz njega sve dok se nismo smuvali -  rekla je Mirka.

Mirka i Vujadin su inače bili drugari iz srednjoškolskih dana, a glumica je ispričala i kako ju je sadašnji vanbračni suprug smuvao.

- Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mesto, jer je to veče pio. Kada smo stigli isped njegove kuće rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo - ispričala je Mirka.

"BIKOVIĆ JE SNIMAO S*KS SA MOJOM MAJKOM!" Miloš doživeo NEPRIJATNOST - glumica otkrila kako su se upoznali njena majka i BIVŠI DEČKO!

Foto: Printscreen You Tube

Ono što je možda najzanimljivije, a i ono što verovatno svaki par pamti jeste upravo prvi poljubac, a njihov je bio i više nego upečatljiv samo iz jednog razloga.

- Sećam se da je pored nas bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: "Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti". Valjda nam je zato sada u životu tako lepo - ispričala je Mirka Vasiljević.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija