• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

26.05.2020

16:50

Petar Strugar se uselio kod Ivane Žigon - POSLE MILICE TODOROVIĆ NAPRAVIO DRASTIČAN KORAK!

Kultura

Petar Strugar se uselio kod Ivane Žigon - POSLE MILICE TODOROVIĆ NAPRAVIO DRASTIČAN KORAK!

Podeli vest

Odveo je i svog psa!

Petar Strugar totalno je promenio život nakon raskida sa zvezdom "Granda" Milicom Todorović. Glumac i pevačica okončali su vezu početkom marta, a on se tokom vanrednog stanja iselio iz njenog stana na Novom Beogradu i uselio u kuću njegove koleginice Ivane Žigon na Senjaku.

PREMINUO JOJ JE MUŽ, a venčali su se posle TRI DANA VEZE! Naša glumica proživela je PAKAO, a svet joj se srušio kada je izgubila i ĆERKU

Foto: printscreen instagram

U toj kući je do smrti živela njena majka, takođe glumica Jelena Žigon, koja je preminula 11. aprila 2018. godine. Od tada je kuća bila prazna, niko u njoj nije živeo. Kako saznajemo, Petru su prijatelji rekli da se ta vila izdaje i on je odlučio da zakupi celu kuću u kojoj od nedavno i živi sa svojim psom.

NASTAVLJA DA DOMINIRA U RUSIJI! Miloš Biković će glumiti PESNIKA SERGEJA JESENJINA! Glumac se KOLEBA oko uloge!

- Petar od skoro živi u kući Žigona. Pas mu se pre jedno dve nedelje izgubio u našem kraju, pa smo tako i saznali da je on naš novi komšija. Mislim da iznajmljuje ovu kuću, da je nije kupio. Kako sam čuo, uglavnom tu samo prespava jer vreme provodi na ergeli s konjima. Ode rano ujutru i vrati se baš kasno uveče. Ivana živi negde van Beograda - kaže naš sagovornik.

Foto: Tanjug

Inače, porodica Žigon je dugo živela u ovoj kući, koju je Jelena nasledila od svojih roditelja. Tu se uselila nakon što je sa suprugom, glumačkom legendom Stevom Žigonom došla iz Ljubljane.

GLEDAMO SREĆNE LJUDE 25 GODINA, A NISMO PRIMETILI OCA VUKA KOSTIĆA! Neca ga MOLI za pomoć!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17